از بچگی تا الان با توالت فرنگی بزرگ شدم والا خیلی عالیه 😚😍😁
من ایرانی چندشم میشه 😲😒
سلام من یک دانش آموز بدبختم و یک فمنیست 😓💔 برای خیلی از خانومای که نی نی نداشتن یا بیمار بودن و ..... دعا کردم تروخدا برای موفقیت در تحصیل م یه صلوات بفرست ایشالله همیشه سلامت باشی😅 با همه تو سایت خندیدم ، گریه کردم ، ترسیدم ، بغض کردم😜 اما هیچکس تو تاپیکام نمیاد 😤😭 یکبار تاپیک منم پر بازدید کنین خوب ارزو دارم 😞 منو تو تاپیک های عکس و باحال تگ کنین منم تگ تون میکنم 😉😚
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اخه چطور چندشتون میشه؟ ایرانیا که راحت میشه خودمون رو بشوریم درک نمیکنم واقعا
اخع عادت کردم دیگه😐
سلام من یک دانش آموز بدبختم و یک فمنیست 😓💔 برای خیلی از خانومای که نی نی نداشتن یا بیمار بودن و ..... دعا کردم تروخدا برای موفقیت در تحصیل م یه صلوات بفرست ایشالله همیشه سلامت باشی😅 با همه تو سایت خندیدم ، گریه کردم ، ترسیدم ، بغض کردم😜 اما هیچکس تو تاپیکام نمیاد 😤😭 یکبار تاپیک منم پر بازدید کنین خوب ارزو دارم 😞 منو تو تاپیک های عکس و باحال تگ کنین منم تگ تون میکنم 😉😚
نمیدونم چراهیچوقت نمیتونم بافرنگی کناربیام حتی ماه آخرحاملگی وبعدش هم ازش نتونستم استفاده کنم ...
منم برام گرفته بودن الکی میگفتم ازتوالت فرنگی استفاده میکنم راحته حتی زایمانم سزارینم بود توالت فرنگی استفاده نمیکردم بلدنیستم اصلا
😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایهداریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉
اون سخته دیگ من این توالت فرنگی پلاستیکیاروبلدنیستم
😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایهداریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉