من از توالت فرنگی متنفرم.وقتی مبینم مترسم😂😂نمیدونم چرا.ازشانس من وقتی واسع زایمان رفتم.تواتاق زایمان ی دسشویی داشت ک تواالت فرنگی بود وقتی اونو دیدم عصابم بهم ریخت گفتم دسشویی ایرانی نداری ب خانمی ک اونجا کارمکرد.گف نه.گفتم من بلدنیستم اخه😂😂بهم یاد داد.ی دکمه بود میزدی اب میومد مشست مبرد.ادم چندشش میشه روش بشینه .اه اه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایهداریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉
من از توالت فرنگی متنفرم.وقتی مبینم مترسم😂😂نمیدونم چرا.ازشانس من وقتی واسع زایمان رفتم.تواتاق زایم ...
ایییییی اره دیگ هزار نفر روش میشینن فکرشو بکن
😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایهداریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉
من نه بچه دارم ن میخوایم ک داشته باشیم خخخخ.کلا فرنگی دوست
من خودمو گفتم😂 ولی درسته فرنگی خیلی راحته تو دسشویی ایرانی مدت طولانی بخوای بشینی پاهای آدم قلم میشه🤣
دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
سلام دوستان یه چیز جالب بگم بهتون اگه مثل من قدتون بلنده و استفاده از توالت فرنگی براتون سخته این مقاله دمش گرم نوشته چطور ارتفاع توالت فرنگی رو میشه بیشتر کرد