2777
2789
عنوان

برنامه ریزی درسی+راهنماییم کنین

924 بازدید | 16 پست

سلام 

من دخترم کلاس هفتمه تیزهوشان درس میخونه

بعد نمی تونه خوب برنامه ریزی کنه میتونین یه برنامه خوب پیشنهاد بدین 

بعد حس میکنه حفظیاتش ضعیفه و داره تلاش میکنه این چندروز مونده به مدرسع رو یع مرور کلی کنه

برنامه ریزی خیلی سخته ببین

حس میکنم خودشو داره برا کنکور اماده میکنه😐یه برنامه ریزی خوب بگینن لطفاا 

و چیکار کنه حفظیاتش بهتر شه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی ببخشید ولی قصد دارین بچتون بکشین؟ تو رو خدا با آینده بجه بازی کنید بچع کلاس هفتمی چی حالیشه که از ۷ صب تا ۱۲ شب درس بخونه؟ میدونید چه ظلمی دارین در حقش میکنید؟ نکنید کنکوریش انقدر نمیخونه

خیلی ببخشید ولی قصد دارین بچتون بکشین؟ تو رو خدا با آینده بجه بازی کنید بچع کلاس هفتمی چی حالیشه که ...

من چیکار کنم کار خودشه میکنه برا همین بهش گفتم دنبال یه برنامه ریزی درست و حسابی باشم 

همین تیزهوشان کلی این بچمو افسرده کرده سر ۲۵صدم گریه میکنه خودشو به اب و اتیش میزنه

نزارین انقد به خودش فشار بیارهههه. من متوسطه اول سمپاد میخوندم انقد فشار میاوردم به خودم که نتیجش چی ...

حدود چند ساعت درس خوندن براش مناسب 

حتی نمی دونه چجوری مطالعه کنه برا همین میگه حفظیاتش ضعیفه و...... 

من چیکار کنم کار خودشه میکنه برا همین بهش گفتم دنبال یه برنامه ریزی درست و حسابی باشم  همین تی ...

بچه ۱۲ ۱۳ ساله الان چی میفهمه؟ شما که میدونید کارش اشتباهه باید جلوش رو بگیرین که دو روز دیگه نیاد بگع من نمیدونستم شما جرا گذاشتین خاهشا نکنید باهاش صحبت کنید من همین کارو کردم اونم تاره نهم روزی ۱۲ ساعت درس خوندم بعدش برا دبیرستان و کنکورم جا زدم 

حدود چند ساعت درس خوندن براش مناسب  حتی نمی دونه چجوری مطالعه کنه برا همین میگه حفظیاتش ضعیفه ...

ببینین دختر شما الان به جای زیاد کردن ساعت مطالعه اش باید مطالعه اصولی رو یاد بگیره و سبک خودش رو در مطالعه پیدا کنه و مهارت های یادگیری و برنامه ریزی اش رو افزایش بده

من در این زمینه مطالعاتی داشتم اگه کمکی از دستم برمیاد خوشحال میشم کمکتون کنم