خانمی۲۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/11/05 تعداد پست: 485 عنوان موهای زائد که لیزر شده تو بارداری میگرده؟ 375 بازدید | 7 پست سلام میخوام لیزر کنم میترسم باردار شم برگرده ... کسایی که تجربه دارن نظر بدن لطفا 1399/11/14 | 00:27 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
توسکا_67 عضویت: 1399/10/03 تعداد پست: 8846 من خودم لیزر کردم از دکترم پرسیدم گفت موهایی که تو بارداری رشد میکنه بعد بارداری خود به خود میریزن ربطی به اونایی که لیزر کردی نداره🤷🏻♀️ آقای قاضی بعضیا میخوان با ما باشن ولی زوده واسشون اینقد بالا باشن 😏
کاملیااا عضویت: 1397/07/07 تعداد پست: 7551 من خودم لیزر کردم از دکترم پرسیدم گفت موهایی که تو بارداری رشد میکنه بعد بارداری خود به خود میریزن ر ... خدا کنهسوال منم هستو میخوام برم لیزر 🌼انواع اکسسوری مو🌼غرفه** گندمک گالری **در باسلام،فروشگاه 💥گالری گندمک 💥در ترب //// سایت فروشگاهی گوگل⭐️*گالری گندمک۲*⭐️
کاملیااا عضویت: 1397/07/07 تعداد پست: 7551 من خودم لیزر کردم از دکترم پرسیدم گفت موهایی که تو بارداری رشد میکنه بعد بارداری خود به خود میریزن ر ... فقط موهای ضخیم لیزر کردن برات؟مثلا بازو و اینا نمیشهو راضی هستی؟ 🌼انواع اکسسوری مو🌼غرفه** گندمک گالری **در باسلام،فروشگاه 💥گالری گندمک 💥در ترب //// سایت فروشگاهی گوگل⭐️*گالری گندمک۲*⭐️
توسکا_67 عضویت: 1399/10/03 تعداد پست: 8846 فقط موهای ضخیم لیزر کردن برات؟ مثلا بازو و اینا نمیشه و راضی هستی؟ من فول بادی رفتم سه ساله پیش تقریبا ۹۰٪ موهای زائدم از بین رفته خیلی راضیم آقای قاضی بعضیا میخوان با ما باشن ولی زوده واسشون اینقد بالا باشن 😏
توسکا_67 عضویت: 1399/10/03 تعداد پست: 8846 خدا کنه سوال منم هست و میخوام برم لیزر البته من هنوز باردار نشدم انشاالله مشکلی پیش نمیاد آقای قاضی بعضیا میخوان با ما باشن ولی زوده واسشون اینقد بالا باشن 😏
کاملیااا عضویت: 1397/07/07 تعداد پست: 7551 البته من هنوز باردار نشدم انشاالله مشکلی پیش نمیاد منم شنیدم ولی زیاد نمیگن حتما مشکل مهمی نیس برا لیزریعنی پیش نمیاد 🌼انواع اکسسوری مو🌼غرفه** گندمک گالری **در باسلام،فروشگاه 💥گالری گندمک 💥در ترب //// سایت فروشگاهی گوگل⭐️*گالری گندمک۲*⭐️
توسکا_67 عضویت: 1399/10/03 تعداد پست: 8846 با چه دستگاهی میخوای لیزر کنی؟ حتما مشاوره بگیر تا بعدا برگشت نداشته باشی عزیزم آقای قاضی بعضیا میخوان با ما باشن ولی زوده واسشون اینقد بالا باشن 😏