2777
2789
عنوان

سزارین

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 39 پست
بعضی دکترا جوراب میگن جوراب واریس بپوشونن به مادر قبل از سزارین، گمونم بخاطر همینه

نمیدونم ولی خیلی میترسم

خدایا نفرین نمیکنم فقط واگذار میکنم به خودت .....خودت مثل همیشه می‌دونی چیکار کنی.... می‌دونم صبر تو چهل ساله
اگه درد طبیعی نکشی آمبولی نمیشی.اونا که آمبولی میشن آمپول فشار میزنن بعد نمیتونن طبیعی میبرن واسه سز ...

جدی میگی خیالم راحت شد 

اصفهان 

خدایا ممنون که پسرمو صحیح و سالم گذاشتی تو بغلم پسرم در تاریخ 1399/11/26 دنیا اومد البته قرار بود 1399/1۲/7 درهفته ۳۷دنیا بیاد که بخاطر مسمومیت بارداری زودتر دنیا اومد    پسرم منو آجی دنیا و بابایی بیصبرانه منتظرت هستیم 😍😍 اگه میشه برا سلامتی پسرم یه صلوات بفرستین                تیکرم به وقت سزارین  برامون دعا کنین سالم از اتاق عمل در بیایم 😘

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خدا کنه منم اینطوری باشم چون کسی رو ندارم ازم مواظبت کنه

حتما میشی عزیزم.من سر دومی دختر بزرگم خونا بود مادرمو فرستادم خونه همراهم نداشتم تازا کمک بقیه ام میکردم.تجربه ی زایمان دومم عالی بود دلم خواست بازُ.ولی اولی یکم اذیت شدم بردنم طبیعی نتونستم پدرم دراومد خودم اسرار داشتم فقط طبیعی.ولی شماها عاقلانه تصمیم گرفتید تجربتون عالی میشه ایشالا

وقتی میگم خواهرام منظورم جاریمو خواهرشوهرم هستن.من تک فرزندم
بعضی دکترا میگن جوراب واریس بپوشونن به مادر قبل از سزارین، گمونم بخاطر همینه

قبل آمبولی اگه از کما برگردی جوراب واریس باید بپوشی.جاریم چهاماه پیش همین اتفاق افتاد براش ولی الان زندسنا

بله بیهوشی کامل  بی حسی از کمر

ممنون گل

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...
حتما میشی عزیزم.من سر دومی دختر بزرگم خونا بود مادرمو فرستادم خونه همراهم نداشتم تازا کمک بقیه ام می ...

امیدوارم واسه منم خوب باشه گلم خدا به بی کسیم رحم کنه

خدایا نفرین نمیکنم فقط واگذار میکنم به خودت .....خودت مثل همیشه می‌دونی چیکار کنی.... می‌دونم صبر تو چهل ساله
امیدوارم واسه منم خوب باشه گلم خدا به بی کسیم رحم کنه

حتما.منم بیکسم تو شهر غریب تنهاام با دوتا بچه مادرم ازم دوره اونم اونجا تنهاست بجز ما کسیو نداره.خدا حواسش به ماها هست مارو تنها نمیزاره.

حتما.منم بیکسم تو شهر غریب تنهاام با دوتا بچه مادرم ازم دوره اونم اونجا تنهاست بجز ما کسیو نداره.خدا ...

مرسی عزیزم از دلداریت