2777
2789
عنوان

سزارین

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 39 پست

خدایاااااااااا من تاعید تحمل ندارم😓😓😓

ایشالابسلامتی اسی

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...

من چون استرس داشتم. بیهوشی گرفتم. راضی بودم... برای آرامش دلت هم بستگی به خودت داره....من شب قبل سزارین تاپیک زدم گفتم بیاین براتون دعا کنم....با دعا در حق بقیه  خیلی آروم تر شدم

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بی حسی از کمر

گفتم شاید مدل دیگم هس😅

بیهوشی داریمو بیحسی ازکمر عاره؟

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...
دیووونه خود آزاری داری

بخدا جدی میگم از بس تو این سایت هی گفتن فلانی سر سزارین مرد همش استرس دارم هر روزز به شوهرم وصیت میکنم بخدا همش حس میکنم یک ماه دیگه بیشتر زنده نیستم

خدایا نفرین نمیکنم فقط واگذار میکنم به خودت .....خودت مثل همیشه می‌دونی چیکار کنی.... می‌دونم صبر تو چهل ساله
من بیحسی بودم خیلی خوب بوذ خیلیییی. سزارین اصلا ترس ندارع بعد میفهمی ک استرسات بیخود بود 

منم بی حس بودم انقد با دکترو پرستارا میخندیدیم .دکتر میگفت خفه شید حواسمو پرت نکنید.بچم درشت بود دکتر داشت میگفت آخ دستم گیر کرد زیر سرش منم گفتم بخدا الان دستتون کنده میشه میمونه تو شکمم یادت نره دستتو ورداری.میگفت شما ساکت نشی میفرستمت بخش طبیعی

وقتی میگم خواهرام منظورم جاریمو خواهرشوهرم هستن.من تک فرزندم
بخدا جدی میگم از بس تو این سایت هی گفتن فلانی سر سزارین مرد همش استرس دارم هر روزز به شوهرم وصیت میک ...

مگه امبولی میشه تنها استرسی که نداشتم برا سزارینم همین انبولی بود الان تکمیل شد استرسام 😢

خدایا ممنون که پسرمو صحیح و سالم گذاشتی تو بغلم پسرم در تاریخ 1399/11/26 دنیا اومد البته قرار بود 1399/1۲/7 درهفته ۳۷دنیا بیاد که بخاطر مسمومیت بارداری زودتر دنیا اومد    پسرم منو آجی دنیا و بابایی بیصبرانه منتظرت هستیم 😍😍 اگه میشه برا سلامتی پسرم یه صلوات بفرستین                تیکرم به وقت سزارین  برامون دعا کنین سالم از اتاق عمل در بیایم 😘
بخدا جدی میگم از بس تو این سایت هی گفتن فلانی سر سزارین مرد همش استرس دارم هر روزز به شوهرم وصیت میک ...

نه بابا من دوتا با فاصله ی کم سز شدم اصلا اذیت نشدم بعدشم وقتی از جام بلند شدم زیاد درد نکشیدم‌شیافم استفاده نکردم گفتم بزار تو بیمارستان درد بکشم رفتم خونه خوب باشم همینم شد

نه بابا من دوتا با فاصله ی کم سز شدم اصلا اذیت نشدم بعدشم وقتی از جام بلند شدم زیاد درد نکشیدم‌شیافم ...

خدا کنه منم اینطوری باشم چون کسی رو ندارم ازم مواظبت کنه

خدایا نفرین نمیکنم فقط واگذار میکنم به خودت .....خودت مثل همیشه می‌دونی چیکار کنی.... می‌دونم صبر تو چهل ساله

بعضی دکترا میگن جوراب واریس بپوشونن به مادر قبل از سزارین، گمونم بخاطر همینه

مگه امبولی میشه تنها استرسی که نداشتم برا سزارینم همین انبولی بود الان تکمیل شد استرسام 😢

نمیدونم شنیدم چند نفری بخاطر آمبولی مردن. اتفاقا من فقط استرسم همینه میگم اگه بمیرم بچه م چی میشه دست کی میفته

اگه درد طبیعی نکشی آمبولی نمیشی.اونا که آمبولی میشن آمپول فشار میزنن بعد نمیتونن طبیعی میبرن واسه سز بدن هنوز داره روند طبیعیو پیش میبره یه دفعه لگن باز میشه خونریزی شدید میکنن.مگه الکیه.به خودتو بچه استرس وارد نکن.کدوم شهر میخای زایمان کنی