2777
2789
عنوان

سزارین

261 بازدید | 39 پست

خانوما من شنبه عمل دارم خیلی استرس دارم بنطرتون نخاع خوبه یا بیهوشی کمر درد هم دارم 

بعد اینکه من این همه استرس دارم خطرناک نیس 

برای آرامش و از دست ندادن عزیزام یه دعا کنید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم هشت ماهمه همش احساس میکنم بعد سزارین آمبولی میشم میمیرم کلی هم وصیت کردم😞

خدایا نفرین نمیکنم فقط واگذار میکنم به خودت .....خودت مثل همیشه می‌دونی چیکار کنی.... می‌دونم صبر تو چهل ساله
من اسپاینال بودم عالی بود عالی 

چی جوره؟

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...

ووووی خدا 😍

شنبه دیگه میبینیش 

من که تقریبا یه ماه مونده 

انشالله که صحیح و سالم از اتاق عمل بیاین بیرون 

خدایا ممنون که پسرمو صحیح و سالم گذاشتی تو بغلم پسرم در تاریخ 1399/11/26 دنیا اومد البته قرار بود 1399/1۲/7 درهفته ۳۷دنیا بیاد که بخاطر مسمومیت بارداری زودتر دنیا اومد    پسرم منو آجی دنیا و بابایی بیصبرانه منتظرت هستیم 😍😍 اگه میشه برا سلامتی پسرم یه صلوات بفرستین                تیکرم به وقت سزارین  برامون دعا کنین سالم از اتاق عمل در بیایم 😘
اصلا استرس نداشته باش هیچییی متوجه نمیشی خیلی راحته

آره بابا انقد راحت و خوبه که نگو.الان میان میگن نه طبیعی خوبه سز زایمان حساب نمیشه

وقتی میگم خواهرام منظورم جاریمو خواهرشوهرم هستن.من تک فرزندم

خود متخصص بیهوشی با در نظر گرفتن تمام جوانب برات میگه کدوم بهتره.درکل جدیدا بیهوشی کامل رو خیلی کم انجان میدن.

اصلا استرس نداشته باش.به لحظه ایی فکر کن که نی نی رو میذازن توی بغلت.ان شالله به سلامت بغل بگیریش

تنها چیزی که از پدربزرگم به یادگار مونده همین شعره... فهم ادراکِ کمالات ای پسر پولست پول/ پرده پوش عیب اسرار بشر پولست پول / هرکسی بی پول گردد بی کَسَش خوانند خلق / پس برادر یا رفق حتی پدر ،پولست پوووول...