2777
2789

كارمندي

من يه كار با برنامه ريزي و با ارامش رو ميپسندم 

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

آزاد 

بخاطر درآمد بیشتر 

و رئیس بودن

من یه قانون جذبی ام آشنا به مسائل ضمیرناخوداگاه°•°•°•°•°•°• اگه تو نوشته هام کلمات بی ربط هست بخاطر اینکه ک از تایپ صوتی استفاده میکنم و بعضی کلمات و خود گوشی اصلاح میکنه•°•°•°•°•°متاسفانه اوضاع جوریه ک نمیشه سیاسی حرف نزد و کاربری  آدم فدای آزادی بیان میشه :/ •°•°•°• بحث سیاسی با کسی ک نفعش تو نفهمیدنه و ترجیح میده جاهل باشه اَخِ •°•°•°•   { ایخه شیماها سیتین پینجمین غیرب زیده اید } °•°•°•°•° نی نی سایت برا من یعنی کلی خواهر مادر باتجربه ک میتونن خیلی کمکم کنن...راستی اگه منو تو شب زدن رد خونمو از نی نی یار شب پیگیری کنین :/ .....اوووممم آهان اینم بگم ک ب نی نی یار ۵ هم تارگت میزنم :) پدر خوانده اس شک نکنین ....پشت دست من بازی کنین :///

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاری که یه کاری را روتین از صبح تا شب انجام بدم و تکراری دوست ندارم .حالا آزاد و کارمندیش فرقی نداره

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

خب چه کار آزادی و چه کار دولتی و ساعت و درآمدش چطوره

کارمندی با حقوق معمولی از ۸صبح تا ۳بعد ازظهر

کار ازاد البته یه کار تو تیپ اداریه ولی درامد بستکی به کار خودت داره و ساعتسم دست خودته

بستگی به  خودتون داره 

بعضیا  اگر کار تکراری  داشته باشن و به اصطلاح پشت میز نشین باشن ،  راضی ن

بعضیا  هم  طاقت  کار روتین و یکنواخت  رو ندارن

مهم اینِ که شما  چه شخصیت و چه  دیدگاهی  به فعالیت تون دارید

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
اخه باید از بقیه حرف بشنوی

بردگي ك نيست

ليست كاراي روزانه رو ميگيري 

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤