2777
2789
نمیشه مرخصی گرفت زیاد ممکنه کار برا ادم پیش بیاد حقوقش محدوده .... ولی خب ازادم ریسک داره 

اره خب، ولی من کارمندی رو بیشتر میپسندم

من پایان این تاریکی را دیده ام، روشنایی در راه است... اشک هایت را نگه دار برای گریه های از سر شوق.... 
کار آزاد چون من کارمندم میدونم کار آزاد خیلی بهتره. خودت آقای خودتی به کسی جواب نمیدی. 

ببخشید داشتم میخوندم 

منم کارمندم اینکه نمیتونم مرخصی بگیرم و به کارای دیگم بریم اذیتم میکنه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بستگی به  خودتون داره  بعضیا  اگر کار تکراری  داشته باشن و به اصطلاح پشت میز نش ...

من قبلا اینکارو دوست داشتن ولی الان میترسم از کارم بیام بیرون چون سخت بدستش اوردم 

من قبلا اینکارو دوست داشتن ولی الان میترسم از کارم بیام بیرون چون سخت بدستش اوردم 

پس بی گدار  به آب نزنید و تمام جوانب کار رو بسنجید  و با آرامش  تصمیم عاقلانه ای بگیرید که  ۵ سال بعد  از انتخاب تون  راضی باشید

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....