2777
2789
عنوان

لطفا بیایید

380 بازدید | 43 پست

سلام من نی نی سایت عضو شدم تا مشکلمو باهاتون به اشتراک بزارم و ازتون کمک بخوام من ۱۶ سالمه و با دوست پسرم کات کردیم چون ازم رابطه خواست از جلو منم قبول نکردم باورم نمیشه بهم گفت یا تا دو سه ماه دیگه بهم از جلو میدی یا من تموم میکنم ما الان یساله باهم بودیم خلاصه بعد گفت من میخوام ببینم سالمی خون میاد یا نه گفتم بریم دکتر این کارا چیه گفت نه باید خودم بزنم خون بیاد ببینم گفتم من اینکارو نمیکنم شک داری بریم دکتر وگرنه س ی ک ت یر گفت حله بسلامت من از لحاظ روحی دارم دیونه میشم من با ایشون رابطه درحد ل ا پایی داشتم دوبار دارم از عذاب وجدان میمیرم بعد این دستشو یکم برد داخل به درد تیر حالت حس کردم بنظرتون پردمو زده؟؟ استرس دارم به درصدم من نداشته باشم کار خودشه آخه دارم دیونه میشم چقدر میخواست ازم استفاده کنه خاک برسرم لطفا قضاوت نکنید من خودم افسردم دوبار سابقه خودکشی داشتم و به شستشو معده کشیده و الانم کل بدنم داره میلرزه بگید چیکار کنم

بیخیال شو حساس نشو بهش فکر نکن تلقین نکن خودخوری نکن

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&

پرده با دست کردن که پاره نمیشه ،اگه خیلی نگرانی برو دکتر زنان،الکی بگو پرت شدم میخوام پردمو ببینی هست یا نه

خیلی راحت

خداروشکر کن که اون موقع عقلت سرجاش بوده قبول نکردی ،هرچیزیو که نتونی به مامانت بگی یعنی کارت اشتباهه

بی خیال دوست پسر ،آدم حرف میزنه ولی عاقلانه در حد یماه اگه ازت عکس با رابطه خواست بزارش کنار

اگه یکی دوست داشته باشه و قصدش ازدواج باشه نمیخواد اینجوری لذت ببره فقط میاد جلو باهم حرف میزنید اگه دید ازت خوشش اومد میاد جلو خوشش نیومد کات میکنه

لطفا اگه امکانش هست برا شادی روح بابا و داداشم یه صلوات بفرستین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اینا رو خواهرانه و از ته دل بهت گفتم

دورت بگردم خودکشی کار اشتباهیه خدا دوست داشته یه زندگی دوباره بهت داده ،اون اشغال رو هم فراموش کن چون میخواسته بدبختت کنه

باشه خیلی ممنونم ازتون چشم

دختر خوبی باش من خودم ضربه خوردم البته نه از لحاظ پرده اینا یجور دیگه نمیخوام تکرار بشه برا هیچ دختری برا هیچ هم جنسم

خدا همچین پسرایی رو لعنت کنه

مامان بابات میدونن؟

آخه تو ۱۶ سالگی مگه باید دنبال این چیزا باشی؟

باید بری دنبال علاقه هات بگردی تفریح کنی کلاسای مختلف آموزشی بری نه این چیزا

من بهت میگم اگه همینجوری ادامه بدی ممکنه اتفاقای خیلی بدی بیوفته و اونموقعه که کار از کار گذشته

حواستو جمع کن

مامان بابات میدونن؟آخه تو ۱۶ سالگی مگه باید دنبال این چیزا باشی؟باید بری دنبال علاقه هات بگردی تفریح ...

این قضیه کسی نمیدونه بابام نمیدونه دوست پسر دارم مامانم میدونستم از همون اول گفت این آدم خوبی نیست به حرفش گوش نکردم تازه به این نتیجه رسیدم مامانم گفت این حر و می ز ادس گوش نکردم پشیمونم باشه ممنونم چشم

این قضیه کسی نمیدونه بابام نمیدونه دوست پسر دارم مامانم میدونستم از همون اول گفت این آدم خوبی نیست ب ...

الان تنها راهکاری که داری اینه که بامامانت صحبت کن برو یه دکتر زنان

اگرهم مامانت نمیدونه این اتفاقات رو خودت اگه میتونی برو ولی پرده با دست پاره نمیشه بنظر من نهایتا آسیب ببینه تاحدی ببینم بعد از این اتفاق درد زیر دل هم داشتی؟

الان تنها راهکاری که داری اینه که بامامانت صحبت کن برو یه دکتر زنان اگرهم مامانت نمیدونه این اتفاقات ...

بنظرت به دکتر چی بگم اگه پرسید چیشده برم دکتر معلوم میشه آسیب دیده ؟ اره یکم بعد ولی خونریزی نداشتم

بنظرت به دکتر چی بگم اگه پرسید چیشده برم دکتر معلوم میشه آسیب دیده ؟ اره یکم بعد ولی خونریزی نداشتم

بگو دوچرخه سواری میکردم از روی یه چیزی رد شدم دردم اومده دروغ مصلحتی بگو