اصلا هم بعید نیست مدرک شعور نمیاره تحصیلات شعور نمیاره😐
کاربری قبلا برای یکی دیگه بود الان واس مادلتنگی میکنم ... ولی حق ندارم بهانه بگیرم ...بیادت می افتم ولی حق ندارم اشک بریزم...تو را میخواهم ولی حق ندارم سراغت را بگیرم...خواب تو را میبینم ولی حق ندارم آمدنت را تعبیر کنم...بی قرار میشوم ولی حق گلایه ندارم...دلم میگیرد ولی حتی حق صداکردنت هم ندارم...قول داده ام...قول داده ام دگر هیچی نگویم...بزرگ شوم...صبوری کنم ...با خاطراتت شاد باشم...و هیچوقت سراغت را نگیرم...من چشمانم را روی زندگی بسته ام.. خنده تلخ من از گریه غمگین تر است
اسی بنظرم برو پیش مشاور زندگیت و بساز تو قدرتش رو داری
کاربری قبلا برای یکی دیگه بود الان واس مادلتنگی میکنم ... ولی حق ندارم بهانه بگیرم ...بیادت می افتم ولی حق ندارم اشک بریزم...تو را میخواهم ولی حق ندارم سراغت را بگیرم...خواب تو را میبینم ولی حق ندارم آمدنت را تعبیر کنم...بی قرار میشوم ولی حق گلایه ندارم...دلم میگیرد ولی حتی حق صداکردنت هم ندارم...قول داده ام...قول داده ام دگر هیچی نگویم...بزرگ شوم...صبوری کنم ...با خاطراتت شاد باشم...و هیچوقت سراغت را نگیرم...من چشمانم را روی زندگی بسته ام.. خنده تلخ من از گریه غمگین تر است
نمیادپیش مشاور میگه من خودم استاد اونام برم پیش اونا بگم چی
قرار نیست اون بیاد
تو میری و با کمک اون یکم رو رفتارهای خودت ومغز شوهرت کار میکنی😶
خانوادم میدونن ولی براشون مهم نیست چون مامانم دوست نداشت با اصفهانی ازدواج کنم میگفت باید بختیاری با ...
اولا اصفهانی یا بختیاری بودن مهم نیست همه جا آدم بده وجود داره اما انصافا اصفهانیا خسیس هستند دیگه نباید ازدواج میکردی اصل مشکل این آقا چیه ببین میگی ازش پول میخوای میگه میدونم میخوای ازم پول بکشی منم نمیدم چرا یه همچین چیزی میگه