2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برات مهم نباشه من اگه شوهرم بهم خیانت میکرد ولی بهم پول میداد و برام طلا و لباس و لوازم ارایش میخرید ...

همسر من که نه پول نه طلا نه لباس اونم از گوشی بازیش اون از اون که باعث تصادف من شد چی بگم بد دهنم هست  غیر قابل مسعولیت دیگه چی بگم

مرگ برای آدمای ضعیفه خودتو نجات بده از دست مرد به درد نخور خودخواه

همش میگه همه الانم کشته مرده منن هم پولدارم هم خوشگلم هم دکتر.منم میگم اقا من در حدت نیستم طلاقم بده برو با۱دکتر مثل خودت

همش میگه همه الانم کشته مرده منن هم پولدارم هم خوشگلم هم دکتر.منم میگم اقا من در حدت نیستم طلاقم بده ...

👌👌بگو از سرتم زیادم مردا خیلی پرروان اصلا کم نیار😐همشون همین حرفارو میزنن طرف مقابلو تخریب کنن

غیر خسیسی بد دله فکر میکنه همه مردا بهم نظر دارن

اگه ۱روزی ۱کی مزاحمم بشه در اینده منو میکشه چون هزارباربهم گفت موهاتو رنگ نکن اگه رنگ کردی و کسی توخیابون نگات کرد جلوی مردم اینقد کتکت میزنم تا بفهمی نباید موهاتورنگ کنی

👌👌بگو از سرتم زیادم مردا خیلی پرروان اصلا کم نیار😐همشون همین حرفارو میزنن طرف مقابلو تخریب کنن

چی بگم خب اگه من در حدش نیستم چرا اومد خواستگاریم بخدا من باهاش دوستم نشدم سنتی اومد خواستگاریم

طلا جواهر به چه درد میخوره بخاطر اینا اعصابتو خورد نکن باهاش صحبت کن برات یه جا بگیره مطب بزن توکه مامایی دستتم میره تو جیب خودت 

ازلحاظ ظاهری ازش کمتری؟؟

وقتی ۱۷سالم بود منو  با بچه ی توی شکمم تنها گذاشت ......چقدر سخت بود روزگار...................