2777
2789
میگفتی پس من برای چی زنت شدم برای زیبایی وظیفه ات پول بدی .... برا حل این مشکل میرن دادگاه نه دنبال ...

خانوادم میدونن ولی براشون مهم نیست چون مامانم دوست نداشت با اصفهانی ازدواج کنم میگفت باید بختیاری باشه.حالا میگن میخواستی درست انتخاب کنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازیه پزشک بعیده این رفتارا 

اصلا هم بعید نیست مدرک شعور نمیاره تحصیلات شعور نمیاره😐

کاربری قبلا برای یکی دیگه بود الان واس ما   دلتنگی میکنم ...  ولی حق ندارم بهانه بگیرم ...بیادت می افتم ولی حق ندارم اشک بریزم...تو را میخواهم ولی حق ندارم سراغت را بگیرم...خواب تو را میبینم ولی حق ندارم آمدنت را تعبیر کنم...بی قرار میشوم ولی حق گلایه ندارم...دلم میگیرد ولی حتی حق صداکردنت هم ندارم...قول داده ام...قول داده ام دگر هیچی نگویم...بزرگ شوم...صبوری کنم ...با خاطراتت شاد باشم...و هیچوقت سراغت را نگیرم...من چشمانم را روی زندگی بسته ام.. خنده تلخ من از گریه غمگین تر است   

اسی بنظرم برو پیش مشاور زندگیت و بساز تو قدرتش رو داری

کاربری قبلا برای یکی دیگه بود الان واس ما   دلتنگی میکنم ...  ولی حق ندارم بهانه بگیرم ...بیادت می افتم ولی حق ندارم اشک بریزم...تو را میخواهم ولی حق ندارم سراغت را بگیرم...خواب تو را میبینم ولی حق ندارم آمدنت را تعبیر کنم...بی قرار میشوم ولی حق گلایه ندارم...دلم میگیرد ولی حتی حق صداکردنت هم ندارم...قول داده ام...قول داده ام دگر هیچی نگویم...بزرگ شوم...صبوری کنم ...با خاطراتت شاد باشم...و هیچوقت سراغت را نگیرم...من چشمانم را روی زندگی بسته ام.. خنده تلخ من از گریه غمگین تر است   
همسر من که نه پول نه طلا نه لباس اونم از گوشی بازیش اون از اون که باعث تصادف من شد چی بگم بد دهنم هس ...

این تحفه ها رو از کجاها پیدا میکنید چطوری میان جلو که الان به اینجا رسیدید... واااااای من مجردم اینارو میشنوم خیلی میترسم

شما کینه رو از دلت بیرون کن قربون صدقش برو ببین اون برات چیکار میکنه مرد اگه نیازش به توجه رفع نشه ه ...

اره میدونم ولی نمیدونم چرا نمیتونم محبت کنم تاحالا ازکسی متنفرشدی اینقد که نتونی بهش ابراز علاقه کنی؟؟؟وقتی بهش میگم دوست دارم ناخوداگاه یاد کتکاش و توهیناش میفتم😔

نمیادپیش مشاور میگه من خودم استاد اونام برم پیش اونا بگم چی

قرار نیست اون بیاد 

تو میری و با کمک اون یکم رو رفتارهای خودت ومغز شوهرت کار میکنی😶

خانوادم میدونن ولی براشون مهم نیست چون مامانم دوست نداشت با اصفهانی ازدواج کنم میگفت باید بختیاری با ...

اولا اصفهانی یا بختیاری بودن مهم نیست همه جا آدم بده وجود داره اما انصافا اصفهانیا خسیس هستند دیگه نباید ازدواج میکردی   اصل مشکل این آقا چیه ببین میگی ازش پول میخوای میگه میدونم میخوای ازم پول بکشی منم نمیدم چرا یه همچین چیزی میگه 

این تحفه ها رو از کجاها پیدا میکنید چطوری میان جلو که الان به اینجا رسیدید... واااااای من مجردم اینا ...

عزیزم همه مردا همینن..اولش همشون عالین روزی که میخواستم عقد کنم بردم طلافروشی برام۱۰۹گرم طلاگرفت وقتی ازدواج کردیم طلاهامو ازم گرفت گفت میخوام بذارم توبورس.حلقمو فروختم براتولدش دستبند خریدم ولی اون باز کتکم زد گفت چرا ازپول خودم به خودم میدی برو ازبابات که طلافروشه برام طلا بیار

اولا اصفهانی یا بختیاری بودن مهم نیست همه جا آدم بده وجود داره اما انصافا اصفهانیا خسیس هستند دیگه ن ...

چون میگم طلاق میخوام میگه نقشه کشیدی چون پولدارم ازم پول بکشی و بری

عزیزم همه مردا همینن..اولش همشون عالین روزی که میخواستم عقد کنم بردم طلافروشی برام۱۰۹گرم طلاگرفت وقت ...

عجب میگفتی وایساااااا الان میرسه ...... چرا اقدام به طلاق نمیکنی بچه هم دارید