2777
2789
خدا صبرت بده اجی.من عاقلانه ازدواج کردم فقط بخاطر موقعیت میدونم که فهمیده دوسش ندارم گاهی وقتا بهم م ...

عزیزممم به خدازندگیت حیفه من ندیده و نشناخته میدونم شوهرت دوستت داره زندگیت هم قشنگ میشه نگران نباش یه خورده حوصله کن لج و دعوا نکن که کتکت بزنه سرسنگین باش قهرهای کوچولو بکن جای فکر یه خودکشی بشین درس بخون و که از همسرت بالاتر هم بشی 

وقتی ۱۷سالم بود منو  با بچه ی توی شکمم تنها گذاشت ......چقدر سخت بود روزگار...................

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

به نظر من درمان عقده حقارت اینجور آدما اینکه مثلا اگه کاری میکنه برات ازش تشکر کنی تحویلش بگیری به نظر من شوهرت آدم بدی نیست فقط اون کودک درونش احتیاج به توجه داره

به نظر من درمان عقده حقارت اینجور آدما اینکه مثلا اگه کاری میکنه برات ازش تشکر کنی تحویلش بگیری به ن ...

اره ولی ازش کینه بدل دارم نمیتونم بهش محبت کنم دیگه میبینمش یادکبودیام میفتم😭😭😭

شما کینه رو از دلت بیرون کن قربون صدقش برو ببین اون برات چیکار میکنه مرد اگه نیازش به توجه رفع نشه هیچ کاری برا آدم نمی کنه به نظر من با این آدم فقط توجه و محبت جواب میده

شوهرم هردفعه کتکم میزنه میگم چرا میزنی میگه خقته.میگم بهم پول بده میگه میخوای ازم بکشی نمیدم

میگفتی پس من برای چی زنت شدم برای زیبایی وظیفه ات پول بدی .... برا حل این مشکل میرن دادگاه نه دنبال خودکشی خانوادهات میدونن