2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه من ازش خوشگلترم از لحاظ مدرک فقط کمترم 

رفتارهای شوهرت درست میشه من دبگیدم آدمای این مدلی اما بعد  از چند سال خوب شدن حوصله کن عزیزم لج نکن باهاش

وقتی ۱۷سالم بود منو  با بچه ی توی شکمم تنها گذاشت ......چقدر سخت بود روزگار...................
خودشو خانوادش میخوان تخریبم کنن میگن تولیسانسی ماهمه جاگفتیم دکتری که ابروی پسرمون نره

خب گلم بشین درس بخون ادامه بده این که غصه نداره 

وقتی ۱۷سالم بود منو  با بچه ی توی شکمم تنها گذاشت ......چقدر سخت بود روزگار...................
همسر من که نه پول نه طلا نه لباس اونم از گوشی بازیش اون از اون که باعث تصادف من شد چی بگم بد دهنم هس ...

خدا صبرت بده اجی.من عاقلانه ازدواج کردم فقط بخاطر موقعیت میدونم که فهمیده دوسش ندارم گاهی وقتا بهم میگه چرا عاشقم نبودی به دروغ گفتی هستی

رفتارهای شوهرت درست میشه من دبگیدم آدمای این مدلی اما بعد  از چند سال خوب شدن حوصله کن عزیزم لج ...

آره خوب میشن اما زمانی که زن رو کاملا هم از نظر جسمی هم از نظر روحی داغون کرده باشن

آخه اینکه مرد این قد غیرتیه روتو بعدشم اینجوری مردا ما زنا رو تحقیر میکنن که پررو نشی به نظر من این ...

اره همش بهش میگم خوشحالی با۱دختر خوشگل ازدواج کردی میگه همچینم خوشگل نیستی قیافه هامون در ۱حده