سایهدر مدیر عضویت: 1399/03/13 تعداد پست: 152 عنوان مرگ | مشاهده متن کامل بحث + 1174 بازدید | 143 پست دیگه خسته شدم از زندگی دیگه ازهمه چیزنا امید شدم..چطور خودکشی کنم که درد نکشم.دیگه تحمل دردو ندارم 1399/11/13 | 03:10 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سایهدر مدیر استارتر عضویت: 1399/03/13 تعداد پست: 152 دقیقا آخه آدم کاری نمیتونه بکنه اره ۱بار گفتم میذارم میرم گفت منم هزارتا اشنا دارم که شاهد جور کنم که بهم خیانت کردی سنگسارت کنن.حالا دوست داری بذار برو
سایهدر مدیر استارتر عضویت: 1399/03/13 تعداد پست: 152 طلا جواهر به چه درد میخوره بخاطر اینا اعصابتو خورد نکن باهاش صحبت کن برات یه جا بگیره مطب بزن توکه م ... نه من ازش خوشگلترم از لحاظ مدرک فقط کمترم
سایهدر مدیر استارتر عضویت: 1399/03/13 تعداد پست: 152 نه من ازش خوشگلترم از لحاظ مدرک فقط کمترم خودشو خانوادش میخوان تخریبم کنن میگن تولیسانسی ماهمه جاگفتیم دکتری که ابروی پسرمون نره
_arefeh عضویت: 1398/06/30 تعداد پست: 1948 اره ۱بار گفتم میذارم میرم گفت منم هزارتا اشنا دارم که شاهد جور کنم که بهم خیانت کردی سنگسارت کنن.حال ... نه اصلا نه به طلاق فکر کن نه به چیزای بد
توپولوژی عضویت: 1399/08/11 تعداد پست: 1406 نه من ازش خوشگلترم از لحاظ مدرک فقط کمترم رفتارهای شوهرت درست میشه من دبگیدم آدمای این مدلی اما بعد از چند سال خوب شدن حوصله کن عزیزم لج نکن باهاش وقتی ۱۷سالم بود منو با بچه ی توی شکمم تنها گذاشت ......چقدر سخت بود روزگار...................
توپولوژی عضویت: 1399/08/11 تعداد پست: 1406 خودشو خانوادش میخوان تخریبم کنن میگن تولیسانسی ماهمه جاگفتیم دکتری که ابروی پسرمون نره خب گلم بشین درس بخون ادامه بده این که غصه نداره وقتی ۱۷سالم بود منو با بچه ی توی شکمم تنها گذاشت ......چقدر سخت بود روزگار...................
kaalvat عضویت: 1399/05/21 تعداد پست: 296 آخه اینکه مرد این قد غیرتیه روتو بعدشم اینجوری مردا ما زنا رو تحقیر میکنن که پررو نشی به نظر من این آدم عقده تحویل گرفتن داره فک کنم زیاد محلش نمیدی ؟
eshgh_zibast عضویت: 1399/10/16 تعداد پست: 213 بذارم برم کجا اخه؟؟ روی پای خودت واستا مهریت رو بگیر اینجور که میگی باید وضعش خوب باشه همونو کن سرمایه و مستقل بشو تا کی میخوای کتک بخوری و به خودکشی فکر کنی.
سایهدر مدیر استارتر عضویت: 1399/03/13 تعداد پست: 152 همسر من که نه پول نه طلا نه لباس اونم از گوشی بازیش اون از اون که باعث تصادف من شد چی بگم بد دهنم هس ... خدا صبرت بده اجی.من عاقلانه ازدواج کردم فقط بخاطر موقعیت میدونم که فهمیده دوسش ندارم گاهی وقتا بهم میگه چرا عاشقم نبودی به دروغ گفتی هستی
مارالوخداداد عضویت: 1399/06/27 تعداد پست: 3348 چرا گفته بود پنج سال نمی تونه خرجتو بده کاربر جدید نیستم
eshgh_zibast عضویت: 1399/10/16 تعداد پست: 213 رفتارهای شوهرت درست میشه من دبگیدم آدمای این مدلی اما بعد از چند سال خوب شدن حوصله کن عزیزم لج ... آره خوب میشن اما زمانی که زن رو کاملا هم از نظر جسمی هم از نظر روحی داغون کرده باشن
سایهدر مدیر استارتر عضویت: 1399/03/13 تعداد پست: 152 آخه اینکه مرد این قد غیرتیه روتو بعدشم اینجوری مردا ما زنا رو تحقیر میکنن که پررو نشی به نظر من این ... اره همش بهش میگم خوشحالی با۱دختر خوشگل ازدواج کردی میگه همچینم خوشگل نیستی قیافه هامون در ۱حده