2777
2789
عنوان

دلم گرفته

160 بازدید | 12 پست

داستان از این قراره ک من ده ساله ازواج کردم و از خانوادم دورم و متاسفانه بچه دار نشدم .پدر شوهرم خیلی تو زندگیم دخالت میکنه و من ادمی هستم ک بدون شوهرم تا دم در خونمون هم نمیرم شاید یک ماه هم شده ک از در اتاق تا تو حیاط نرم تمام دلخوشیم شذه واتساپ و فضای مجازی .امروز تو خونم داشتم غذا در ست میکردم پدر شوهر اومد بهم ویگه من میدونم دو ساله تو با یکی داری چت میکنی ب پسرم خیانت میکنی تو پسر منو مریض کردی بدبخت مردی.من یکم اضافه وزن دارم بهم گفت تو از طرف دوست پسرت اجازه نداری لاغر بشی بچه دار بشی .دااشتم قران میخوندم الکی میگقت قران دستت کرفتی شوهرتو خل کنی.منم قاطی کردم بهش گفتم واگذارت میکنم ب همین خدا و قران‌.تازه پسرش بهم خیانت کزد زن صیغه کرد بچه ذار شد بچشپ بخاطر من سقط کرد من با این حال موندم پاس ژندگیم.یعنی خدای من وجود داره صدای منو میشنوه تهمت هایی ک ب من میزنه میبینه.من شوهرم اومد خونه بهش کفتم جربانو گقا بذار لنقدر بگرده تا خسته شه من از چشمام بیشتر بهت اعتماد دارم‌

خیلی فوضول زیاد شده خودتو جمع کن احمق

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وا چجوری اجازه میدی چنین تهمت بزرگی بهت بزنن

چکار کنم تو ی حیاطیم شوهرم میکه من تو رو میشناسم بذار بگه.فق خذای من میخپام جوابشو بده.شوهرم بخطر این از خونه فراریه خیانت کرد

عزیزم با این چیز ها چرا موندی طلاق بگیر برو

شوهرم خوبه خیانتش هم مقصرش بابا بود چون هیچ کجا اجازه ندارم برم شوهرم تفریحو با کسی دیگه میکرد

چطور ب خودش اجازه میده ای حرفارو بزنه ...اصلن نمیدونم چی بگم واقعا که متاسفم براشون

فقط خدا صدای نفرینلم رو بشنوه ک واقا دارم پاک زندکی میکنم گناه منو میشوره

فقط خدا صدای نفرینلم رو بشنوه ک واقا دارم پاک زندکی میکنم گناه منو میشوره

خدا بی جواب نمیزاره ...برات سوره حمد و توحید خوندم و صلوات فرستام ..انشالا ب حق اقا ابولفضل بزودی بچه دار بشی 

خدا بی جواب نمیزاره ...برات سوره حمد و توحید خوندم و صلوات فرستام ..انشالا ب حق اقا ابولفضل بزودی بچ ...

فقط نابودیه پدر شوهرمو ببینم اگه خدای من هست