yasna_valizade مدیر عضویت: 1399/05/26 تعداد پست: 514 عنوان پوست | مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 40 پست دوستان من پوستم منافذ باز خیلی زیاد داره و جوشای سرسیاه فراوان:|بعد جالبه ک جپشای سرسیاه بعد ی مدت گود میشن میرن تو پوستپوستمم چربع و بدنمم همین جوشارو داره تروخدا اگ تحربه ای در این مورد دارین ک باعث بهبود شده رو منم راهنمایی کنید😭😓 1399/11/12 | 20:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
monihalww عضویت: 1399/11/07 تعداد پست: 3237 ارثی؟ممکنه؟ آخه خواهر هاشم کاملا مثل خودشن ولی خب همه چیش خیلی رو فرمه(مثلا خیلی ببخشید معذر ... حتما ورزش میکنه دیگه صورتشم اگ خواهراش انجورین ارثیه احتمالا. ارثی ام نباشه محصولات خوب استفاده کنه چروک نمیشه چیز پیشپا افتادهای ما را تسلا میدهد زیرا چیز پیشپا افتادهای ما را آزار میدهد
monihalww عضویت: 1399/11/07 تعداد پست: 3237 فیشیال چیع؟😑 تو کلینیک ها انجام میدن پاکسازی لایه برداری ماسک و اینا برات میزارن خیلی عالیه اگ ماهی یبار جای خوب بری چیز پیشپا افتادهای ما را تسلا میدهد زیرا چیز پیشپا افتادهای ما را آزار میدهد
ssaaddaaf عضویت: 1399/01/08 تعداد پست: 7155 حتما ورزش میکنه دیگه صورتشم اگ خواهراش انجورین ارثیه احتمالا. ارثی ام نباشه محصولات خوب استفا ... آره همه اینجورین بچه هاشونم حتی🤔ورزش هم احتمالا میکنن ،خبر ندارم ولی خیلی رو فرم هستن .
monihalww عضویت: 1399/11/07 تعداد پست: 3237 آره همه اینجورین بچه هاشونم حتی🤔 ورزش هم احتمالا میکنن ،خبر ندارم ولی خیلی رو فرم هستن ... خیلی کار سختی نیس ک تو 50 سالگی جوون بنظر بیاد اگه ادم از 20 سالگی شروع کنه به پیشگیری و به پوستش برسه ورزشم همیشه انجام بده چیز پیشپا افتادهای ما را تسلا میدهد زیرا چیز پیشپا افتادهای ما را آزار میدهد
ssaaddaaf عضویت: 1399/01/08 تعداد پست: 7155 خیلی کار سختی نیس ک تو 50 سالگی جوون بنظر بیاد اگه ادم از 20 سالگی شروع کنه به پیشگیری و به پوستش بر ... عه 😄چه خوبولی میدونم هر کاری هم بکنه پوستش نباید مثل پلاستیک بشه .
monihalww عضویت: 1399/11/07 تعداد پست: 3237 عه 😄چه خوب ولی میدونم هر کاری هم بکنه پوستش نباید مثل پلاستیک بشه لنتی پوست به ژنتیکم خیلیی بستگی داره چیز پیشپا افتادهای ما را تسلا میدهد زیرا چیز پیشپا افتادهای ما را آزار میدهد
diamondlove عضویت: 1399/07/29 تعداد پست: 1416 منم هم پوستم چربه هم این مشکلات رو داشتم برای جای جوش و خودجوش و همه اینا کرم هم لاکورا رو صورتم خیلی خیلی جواب داد هم کرم لازان ژل شستشوی صورت هم استفاده کردم و به همراه شامپو بدن و اینا که خیلی نتیجه گرفتم
yasna_valizade مدیر استارتر عضویت: 1399/05/26 تعداد پست: 514 عزیز منم این طوریه پویتم گلاب اصل اسپری میکنم صورتم وخیار رنده شده هم خوبه منافذت.بستع شدن؟
yasna_valizade مدیر استارتر عضویت: 1399/05/26 تعداد پست: 514 چون منافذ پوستت بازه جوش سر سیاه میزنی اول یکبار پاکسازی پوست برو جوشهارو دربیار بعد دکتر دارو میده ... جان خانم دکی😂😁پاکسازی ج میدع واقا؟
yasna_valizade مدیر استارتر عضویت: 1399/05/26 تعداد پست: 514 ارثی؟ممکنه؟ آخه خواهر هاشم کاملا مثل خودشن ولی خب همه چیش خیلی رو فرمه(مثلا خیلی ببخشید معذر ... خوش بحالشون بقول دوستان اینا از بنده هی برگزیده خدا هستن😫😥
yasna_valizade مدیر استارتر عضویت: 1399/05/26 تعداد پست: 514 خوردن آبلیمو+ عسل + آب جوش ناشتا جو انار شیرین لیمو شیرین پرتغال شیرین سوپ جو ... برا بدن؟
yasna_valizade مدیر استارتر عضویت: 1399/05/26 تعداد پست: 514 من خودم ۱۸ سالمه اینقدر چروک دارم نمی دونم چیکار کنم😐 مو هام هم سفید شده منم😑فق موهام سفید نی با این تفاوت:/