2777
2789
عنوان

پوست

192 بازدید | 40 پست

دوستان من پوستم منافذ باز خیلی زیاد داره و جوشای سرسیاه فراوان:|

بعد جالبه ک جپشای سرسیاه بعد ی مدت گود میشن میرن تو پوست

پوستمم چربع و بدنمم همین جوشارو داره  

تروخدا اگ تحربه ای در این مورد دارین ک باعث بهبود شده رو منم راهنمایی کنید😭😓

میشه یه سوالم رو اگر میدونید جواب بدید 

یک خانم ۵۰ ساله چطور ممکنه هیچچچچچچ چروکی نداشته باشه 

هیچ افتادگی نداشته باشه 

سلولیت هم نداشته باشه 

سنش هم ۲۵ و اینا بخوره 

واقعا برام سواله و ذهنم رو درگیر کرده🤨  

مگه میشه آخه، انگاری اصلا عروسکه ،آدم نیست😶 😑

پوستش هم کاملا برق میزنه ،انگاری روغن مالیده به خودش

.

ناشتا ی لیوان خاکشیرواب ولرم قاطی کن بخور برای پاکسازی کبد و کنترل چربی و منافذ خوبه و جوش نزدن

روتین مناسب داشتن خیلی مهمه 

ماهی یبارم میتونی بری کلینیک فیشیال انجام بدی

‏چیز پیش‌پا افتاده‌ای ما را تسلا می‌دهد زیرا چیز پیش‌پا‌ افتاده‌ای ما را آزار می‌دهد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه یه سوالم رو اگر میدونید جواب بدید  یک خانم ۵۰ ساله چطور ممکنه هیچچچچچچ چروکی نداشته باشه& ...

پوستش میتونه ارثی خوب باشه و میتونه لوازم خوب برای صورتش استفاده کرده باشه 

سلولیت و افتادگی و اینا ام برا کسی ک داعما ورزش کنه اتفاق نمیوفته 

‏چیز پیش‌پا افتاده‌ای ما را تسلا می‌دهد زیرا چیز پیش‌پا‌ افتاده‌ای ما را آزار می‌دهد

چون منافذ پوستت بازه جوش سر سیاه میزنی اول یکبار پاکسازی پوست برو جوشهارو دربیار بعد دکتر دارو میده منافذ بسته شه از اون به بعد به صورتت صابون نزن و با آب سرد بشور 

مریض بعدی 😂😂

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده
پوستش میتونه ارثی خوب باشه و میتونه لوازم خوب برای صورتش استفاده کرده باشه  سلولیت و افتادگی و ...

ارثی؟ممکنه؟

آخه خواهر هاشم کاملا مثل خودشن 

ولی خب همه چیش خیلی رو فرمه(مثلا خیلی ببخشید معذرت میخوام سینه ها تو این سن شل و افتاده میشه ،ولی برای ایشون کاملا ...) 

.

خوردن

آبلیمو+ عسل + آب جوش ناشتا

جو 

انار شیرین

لیمو شیرین

پرتغال شیرین

سوپ جو

نخوردن غذاهای تند، چرب، فست فودی، سوسیس و کالباس، خیلی شیرین، خیلی گرمی

کمتر خوردن دانه های چرب گردو، تخمه، سویا و...

شستن کمی بیشتر بدن با صابون تا حدی زیاد بشورید سردرد میگیرید 

حنا مالی یا آبلیمو یا آبغوره هم خوبه

لطفا مطالبی که درباره طب سنتی که چی بخورید و چی نخورید رو گذاشتم گوش نکنید بعضیاش اشتباه بوده 🥲                                               کسایی هم که انجام دادن واقعا ببخشید من قصدم خیر بود خیلی دوست داشتم به بقیه کمک کنم و یکم یاد گرفتم فکر کردم خیلی یاد گرفتم و همه چی تمومم🥲                                          🌸به بزرگی خودتون ببخشید🌸
خوردن آبلیمو+ عسل + آب جوش ناشتا جو  انار شیرین لیمو شیرین پرتغال شیرین سوپ جو ...

چیزای بیشتری که برای جوش خوبه رو میدونم ولی برای بدن ممکنه در آینده اذیت کنه اینا رو گفتم که اذیت نمیکنن

لطفا مطالبی که درباره طب سنتی که چی بخورید و چی نخورید رو گذاشتم گوش نکنید بعضیاش اشتباه بوده 🥲                                               کسایی هم که انجام دادن واقعا ببخشید من قصدم خیر بود خیلی دوست داشتم به بقیه کمک کنم و یکم یاد گرفتم فکر کردم خیلی یاد گرفتم و همه چی تمومم🥲                                          🌸به بزرگی خودتون ببخشید🌸