2777
2789
عنوان

باردارم هیچی نمیتونم بخورم

| مشاهده متن کامل بحث + 625 بازدید | 33 پست
خداکنه زود خوب بشم نگران جنینم ضعیف نشه

جنینت داره از بدنت تعذیه میکنه ربطی بالانت نداره

من ریخته ام در رگِ توشیره جان؛هی چرخ بزن درمن ودل رابتکان ؛ این همنفسی چه حس و حالی دارد؛درپیکرمن دوقلب دارد ضربان❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خداکنه زود خوب بشم نگران جنینم ضعیف نشه

نه اصلا نگران نباش

حالا وزنم كم ميكني

من٦ كيلو كم كردم

جنينمم وزنش نرمال نرمال بود

اون مواد مورد نيازشو از بدنت برميداره تويي ك ضعيف ميشي

گل پسر مامان👦🏻😍♥️🤩

نه مریض نمیشی نگران نباش 

من ۷ کیلو تو سه ماه اول بارداریم کم کردم بد ویار بودم گوجه خیارم نمیتونستم بخورم روزی یدونه شیرکاکائو میخوردم الان ک فکرشو میکنم باورم نمیشه چجوری تحمل کردم

برو دکتر بهت قرص دمیترون میده اگ حالت خیلی بد باشه امپولشو میده من هر روز امپول میزدم

مغز پسته گردو بادوم فندوق بخور و سبزیجات

نترسید روزی خورشید متلاشی شود و همگی ما از سرما بمیریم ، بترسید روزی برسد که زنان بخواهند محبتشان را از مردان دریغ کنند..آن وقت همگی از سرما خواهیم مُرد..
من چهارده هفتمه  دیشب به مدت یک ساعت هر پنج دقیقه یا هر ده دقیقه شکمم یکم درد میکرد میزد ب کمرم ...

اره منم اینجور میشم هنوزم

بعد فقط استراحت میکنم و جاشو گرم میکنم فرداش بهتر میشم

یک عصرِ دل انگیز،در ایوانِ پر از گل و آب پاشی شده روی صندلی های چوبیِ قدیمی همراه با صدای قِژ قِژِشان و آواز قناری ها😍تو با چایی در دست و،با آن لبخند جذابت خیره شده ای،به گلی که لا به لای موهای بافته ام جا خوش کرده💐 چایم را بدون قند خوردم بس که شیرین است😊 لبخندت حرف هایت به دلم مینشینند،آرامش دارند،مثل نشستن دانه های برف بر دلِ زمین،همانقدر لطیف،همانقدر آرام …❤همسرم از صمیم قلب عاشقتم مردِ،خوبه من❤
اره منم اینجور میشم هنوزم بعد فقط استراحت میکنم و جاشو گرم میکنم فرداش بهتر میشم

پس نیاز نیست برم دکتر؟خانومه یجور منو ترسوند ک همین الان برو دکتر

من ریخته ام در رگِ توشیره جان؛هی چرخ بزن درمن ودل رابتکان ؛ این همنفسی چه حس و حالی دارد؛درپیکرمن دوقلب دارد ضربان❤

هفته بارداری بره بالاتر بهتر میشی...منم اینجوری بودم میوه های خنک بخور...ماست میوه ای و شیر میوه ای درست کن یا حتی اگه لبنیاتم اذیتت میکنه یکم بستنی و یه عالمه میوه خورد شده قاطی کن بخور...هیچی نمیشه نگران نباش...دکترتم لازم ببینه ویتامین اینا میده، من تا هفته ۱۲ اینا اصلا میلم به گوشت و مرغ نمیکشید یا ختی نون و برنج...بعدش بهتر شدم

داده تاثیری نکرد

بگو برات امپولشو بنوبسع من چنتا دکتر رفتم اوایل هیچ کدوم امپور نمیدادن بعد ک پیش دکتر خودم رفتم گفت چون بالامیاری قرص  تاثیر نمیزاره روت امپولشم کاملا بی خطره

نترسید روزی خورشید متلاشی شود و همگی ما از سرما بمیریم ، بترسید روزی برسد که زنان بخواهند محبتشان را از مردان دریغ کنند..آن وقت همگی از سرما خواهیم مُرد..
پنم جیگرمم میسوزه دقیقا

من که خیلی آب میخورم

غذام سه ماه اول فقط ماست بود

دلم سالاد میخاست

الانم هنوزم انگار جیگرم میسوزه

ولی از بس سردیم میکرد دایم نبات میخوردم

یک عصرِ دل انگیز،در ایوانِ پر از گل و آب پاشی شده روی صندلی های چوبیِ قدیمی همراه با صدای قِژ قِژِشان و آواز قناری ها😍تو با چایی در دست و،با آن لبخند جذابت خیره شده ای،به گلی که لا به لای موهای بافته ام جا خوش کرده💐 چایم را بدون قند خوردم بس که شیرین است😊 لبخندت حرف هایت به دلم مینشینند،آرامش دارند،مثل نشستن دانه های برف بر دلِ زمین،همانقدر لطیف،همانقدر آرام …❤همسرم از صمیم قلب عاشقتم مردِ،خوبه من❤
منم حالت تهوع دارم واسه اینکه رفع بشه همش چیزای شیرین میخوردم دیروز متوجه شدم قندم رفته بالا😩😩😩 ...

من ن ترش میخورم ن شیرینی چون از همه چی بدم میاد شیرینی حالم بدتر میکنه فقط گوجه و خیار

خدا جون خودت مواظب زندگیم باش🥰🥰
من که خیلی آب میخورم غذام سه ماه اول فقط ماست بود دلم سالاد میخاست الانم هنوزم انگار جیگرم میسوزه ...

خداکنه از این وضع نجات پیدا کنیم زود حالمون خوب بشه

خدا جون خودت مواظب زندگیم باش🥰🥰