2777
2789
عنوان

باردارم هیچی نمیتونم بخورم

625 بازدید | 33 پست

سلام باردارم ۷ هفتمه هیچی نمیتونم بخورم حالم ازهمه چی بهم میخوره فقط چیزلی خنک حالمو خوب میکنه کارم شده گوجه و خیار خوردن اینجور باشه ک مریض میشم بگید چیکارکنم  

خدا جون خودت مواظب زندگیم باش🥰🥰

معمولا دکتر قرص دمیترون میده. نداده بهت؟

من یه حسابدارم که ازقضا به دنیای رنگی بچه ها علاقمندم و دوست دارم به دنیاشون رنگ و لعاب بیشتری بدم. پس لطفا به پیج من سر بزنید و کارای کودک و نوزاد و سیسمونی رو ببینید.@Nini.room.set

ن نترس طوریت نمیشه دقیقا منم فقط گوجه خیار میخوردم

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم همینطور هرچی میخورم نمیتونم نگهدارم فعلا که با ویتامین خوردن زنده ام

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده

دقیقا منم همینجور بودم صب کن کم کم بالا اوردن هم اضافه میشه

منکه ۱۴ هفته به بعد کم کم خوب شدم

سردی بخوری مث خیار و گوجه بدتر میشی

نبات همیشه لخور

یک عصرِ دل انگیز،در ایوانِ پر از گل و آب پاشی شده روی صندلی های چوبیِ قدیمی همراه با صدای قِژ قِژِشان و آواز قناری ها😍تو با چایی در دست و،با آن لبخند جذابت خیره شده ای،به گلی که لا به لای موهای بافته ام جا خوش کرده💐 چایم را بدون قند خوردم بس که شیرین است😊 لبخندت حرف هایت به دلم مینشینند،آرامش دارند،مثل نشستن دانه های برف بر دلِ زمین،همانقدر لطیف،همانقدر آرام …❤همسرم از صمیم قلب عاشقتم مردِ،خوبه من❤

چاره نداره من تا هفته ۱۲ همینجور بودم باز الان یکم بهترم.ولی من فست فودی میتونستم بخورم

من ریخته ام در رگِ توشیره جان؛هی چرخ بزن درمن ودل رابتکان ؛ این همنفسی چه حس و حالی دارد؛درپیکرمن دوقلب دارد ضربان❤
دقیقا منم همینجور بودم صب کن کم کم بالا اوردن هم اضافه میشه منکه ۱۴ هفته به بعد کم کم خوب شدم سردی ...

من چهارده هفتمه  دیشب به مدت یک ساعت هر پنج دقیقه یا هر ده دقیقه شکمم یکم درد میکرد میزد ب کمرم بعد ول میگرد.سفت نمیشد فقط کمی درد میگرد.اینجور شدی تاحالا؟الان خوبم ولی دیشب اوتجور بودم ینی انقباض بود؟

من ریخته ام در رگِ توشیره جان؛هی چرخ بزن درمن ودل رابتکان ؛ این همنفسی چه حس و حالی دارد؛درپیکرمن دوقلب دارد ضربان❤
من بالا نمیارم اصلا.ولی نمیتونم بخورم

من نمیتونم نگهدارم فرقی نمیکنه باید حتما ویتامین هات رو بخوری و وقتی خیلی ضعیفی سروم بزنن برات 

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده
سردی میخورم بهتر میشم برعکسم من

ببین خودت بهتر میشی ولی معدت داعون میشه ولی چاره نداری.منم خیارو کاهو لواشک الوچه حالمو خوب میکرد

سردی میخورم بهتر میشم برعکسم من

من دلم میخاست چیزای سردی بخورم اما خب سرویم میکرد حالم بد میشد

جیگرمم میسوخت همش بستنی و هندونه و چیزای خنک میخاسم

یک عصرِ دل انگیز،در ایوانِ پر از گل و آب پاشی شده روی صندلی های چوبیِ قدیمی همراه با صدای قِژ قِژِشان و آواز قناری ها😍تو با چایی در دست و،با آن لبخند جذابت خیره شده ای،به گلی که لا به لای موهای بافته ام جا خوش کرده💐 چایم را بدون قند خوردم بس که شیرین است😊 لبخندت حرف هایت به دلم مینشینند،آرامش دارند،مثل نشستن دانه های برف بر دلِ زمین،همانقدر لطیف،همانقدر آرام …❤همسرم از صمیم قلب عاشقتم مردِ،خوبه من❤