من یه حسابدارم که ازقضا به دنیای رنگی بچه ها علاقمندم و دوست دارم به دنیاشون رنگ و لعاب بیشتری بدم. پس لطفا به پیج من سر بزنید و کارای کودک و نوزاد و سیسمونی رو ببینید.@Nini.room.set
دقیقا منم همینجور بودم صب کن کم کم بالا اوردن هم اضافه میشه
منکه ۱۴ هفته به بعد کم کم خوب شدم
سردی بخوری مث خیار و گوجه بدتر میشی
نبات همیشه لخور
یک عصرِ دل انگیز،در ایوانِ پر از گل و آب پاشی شده روی صندلی های چوبیِ قدیمی همراه با صدای قِژ قِژِشان و آواز قناری ها😍تو با چایی در دست و،با آن لبخند جذابت خیره شده ای،به گلی که لا به لای موهای بافته ام جا خوش کرده💐 چایم را بدون قند خوردم بس که شیرین است😊 لبخندت حرف هایت به دلم مینشینند،آرامش دارند،مثل نشستن دانه های برف بر دلِ زمین،همانقدر لطیف،همانقدر آرام …❤همسرم از صمیم قلب عاشقتم مردِ،خوبه من❤
دقیقا منم همینجور بودم صب کن کم کم بالا اوردن هم اضافه میشه منکه ۱۴ هفته به بعد کم کم خوب شدم سردی ...
من چهارده هفتمه دیشب به مدت یک ساعت هر پنج دقیقه یا هر ده دقیقه شکمم یکم درد میکرد میزد ب کمرم بعد ول میگرد.سفت نمیشد فقط کمی درد میگرد.اینجور شدی تاحالا؟الان خوبم ولی دیشب اوتجور بودم ینی انقباض بود؟
من ریخته ام در رگِ توشیره جان؛هی چرخ بزن درمن ودل رابتکان ؛ این همنفسی چه حس و حالی دارد؛درپیکرمن دوقلب دارد ضربان❤
من دلم میخاست چیزای سردی بخورم اما خب سرویم میکرد حالم بد میشد
جیگرمم میسوخت همش بستنی و هندونه و چیزای خنک میخاسم
یک عصرِ دل انگیز،در ایوانِ پر از گل و آب پاشی شده روی صندلی های چوبیِ قدیمی همراه با صدای قِژ قِژِشان و آواز قناری ها😍تو با چایی در دست و،با آن لبخند جذابت خیره شده ای،به گلی که لا به لای موهای بافته ام جا خوش کرده💐 چایم را بدون قند خوردم بس که شیرین است😊 لبخندت حرف هایت به دلم مینشینند،آرامش دارند،مثل نشستن دانه های برف بر دلِ زمین،همانقدر لطیف،همانقدر آرام …❤همسرم از صمیم قلب عاشقتم مردِ،خوبه من❤