2777
2789
عنوان

ازمایش بتا

73 بازدید | 16 پست

بعد۱۵روز از ای یو ای رفتم ازمایش دادم نیم ساعت قبل گفت ۷اماده میشه دل تو دلم نبس دعا کنیدبرام

خدایا فقط تو رودارم نذار دشمنام شادبشن هوامو داشته باش😐😐😐
وووووووووای الهی خدا لبت رو‌خندون کنه...الهی امشب دلت شاد شاد شاد بشه...

مرسی عزیزم ازدعای خوبت ان شالله هرچی میخای ازخدا بهت بده خیلی استرس دارم حالا خوب شد امشب جواب میده فک کردم یکی دوروز طول میکشه وگرنه خودمو میخوردم😅

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی عزیزم ازدعای خوبت ان شالله هرچی میخای ازخدا بهت بده خیلی استرس دارم حالا خوب شد امشب جواب میده ...

نه ازمایش بتا زود جواب میدن...باردار شدی به سلامتی برای منم دعا کن ...

لطفا بهم خبر بده...خوشحال بشم

مرسی عزیزم

چی شد؟

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
نه ازمایش بتا زود جواب میدن...باردار شدی به سلامتی برای منم دعا کن ... لطفا بهم خبر بده...خوشحال بش ...

منفی شد😔

منفی شد😔

واسه چه مشکلی آی یو آی کردی

چقدر وقته منتظری

نا امید نشو

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش
۵ساله میگن مشکل ندارین

ورزش میکنی؟ پیاده روی؟

برو پیش یه فلوشیپ ناباروری

رحمت رو با روغن سیاهدانه گرم کن

من تعریف حلوای گیاهی رو هم شنیدم... امتحان کن

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش
ورزش میکنی؟ پیاده روی؟ برو پیش یه فلوشیپ ناباروری رحمت رو با روغن سیاهدانه گرم کن من تعر ...

من کلی طبی سنتی رفتم چن ماه سیاهدونخ چرب میکردم بادکش کردم زالو انداختم دوسین خوردم دکترم فلوشیپ نازاییه تازه اومدم پیش این دکتر گف تا دوسه بتر ای یو ای اخر ای وی اف

من کلی طبی سنتی رفتم چن ماه سیاهدونخ چرب میکردم بادکش کردم زالو انداختم دوسین خوردم دکترم فلوشیپ ناز ...

عرق فراسیون و این حلوا رو هم امتحان کن و توکلت به خدا باشه.

حتما توسل بخون هر روز و برای بارداریت دعا کن قبل از یا (سادتی و موالی)

منفی شد😔

عشقم ناراحت نباش...خدا بزرگه ... گاهی خدا تمام درها رو‌به روی ادم میبنده..حتی پنجره ها رو... ما فکر می کنیم دیگه ما رو فراموش کرده اما این رو بدون که حتما بیرون طوفانی طوفان بدی خدا می خواد شما رو حفظ کنه...

منم‌گرفتارم می خوام سه شنبه برم اهدایی بگیرم ..میفهمم چی میکشی... دوباره اقدام‌کن دوباره دوباره...