2777
2789
عنوان

برای رفتار با جاری کمک میخام

219 بازدید | 18 پست

خانومای با تجربه 

دو عدد جاری دارم ک خیلی باهم خوب هستن و این قضیه اصلا برای من مهم نیست.. 

خداروشکر خوب باشن تا ابد. 

اما یکی شون میونه رو گرفته ینی با منم درست احوالپرسی داره و پستی چیزی میذارم لایک میکنه و عادی رفتار میکنه... هرچند میدونم ک پشت سرم حرف میزنه اما او روم عادیه. 

اون یکی بزور سلام میکنه و اصلا نه پستی لایک میکنه و نسبت ب من خیلی حسادتش رو بروز میده😅

حالا سوالم اینه ک ب نظرتون من با اونی ک محل نمیده چجوری رفتار کنم؟ 

عادی باشم؟ 

پست میذاره لایک کنم؟ 

یا منم مث خودش رفتار کنم؟ 

اینم بگم ک برای من مهم نیست رفتاراش اصصصصلا... 

فقط این برام مهمه ک میخام رفتار من بچه گانه دیده نشه... دوسدارم اگه هرجور هستن من عاقلانه رفتارکنم.

چجوری باشم ک عاقلانه باشه؟ 

لطفا راهنماییم کنید ممنون میشم. 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان فقط گیر لایک کردن یا نکردنی خواهر؟😆آنفالو کن بره

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 

من و جاریام اینستا نداریم..فقط وات...

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
باجاری نه قهر باش نه صمیمی حدوسط در حد سلام و رفتارای عادی 

آره دوسدارم همینطوری باشم ک میگی... 

اما نمیدونم چجوری... 

یکم مثال بزنم برام ممنون میشم. 

. الان یک نمونه ک پست منو واکنش نداره منم نداشته باشم؟ 

من جاریهامو خداروشکر سالی دو بار میبینم نهایتش سه بار،خونه مادرشوهر..ولشون کن باز در این‌مدت کم،دو ب ...

منم زیاد نمیبینمشون... 

زیادش ماهی یباره... 

ولشون کنم؟ چجوری مثلا؟ 

نمیخام جوری باشه ک پشت سر بگن من دارم کم محلی میکنم.