2777
2789
عنوان

برای رفتار با جاری کمک میخام

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 18 پست

جاری منم پست که می ذاشتم اگر عکسه خیلیییی قشنگ بود و همه ذوق می کردن اون لایک نمی کرد 😑 

بلاک ملاک نکن کار چیپیه. میوه کن به زندگیت برس. بذار اون تو رو بلاک کنه که سرحد حسادتش رو نشون بده 😉اگه تو بلاک کنی تو میشی آدم حسوده

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.
جاری منم پست که می ذاشتم اگر عکسه خیلیییی قشنگ بود و همه ذوق می کردن اون لایک نمی کرد 😑  بلاک ...

ایول عالی بود😊

اینم بگم ک تا یکاری میکنم بلافاصله بااااید انجام بده😖خییییلی حسادت داره ب من... 

آخه منو همسرم انتخاب کرده اما دوتای دیگه ازدواج سنتی داشتن!! 

این کوچیکه هم ک میگم هرکار میکنم اونم بلافاصله انجام میده، فککنم ینفر رو میخواسته! و شر لج و لجبازی با برادرشوهر من ازدواج کرده... 

احساس میکنم برا همونه ک خیییلی حسادت داره بمن!! 

حالا ب نظرتون من بی تفاوت باشم نسبت ب پست هاش؟ 

یا نه من لایک م رو داشته باشم؟ 

میگم فقط نمیخام بچه گانه باشه رفتارم😊

ممنون میشم بگی از تجربیاتت😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایول عالی بود😊 اینم بگم ک تا یکاری میکنم بلافاصله بااااید انجام بده😖خییییلی حسادت داره ب من...&nb ...

تو هم مثل خودش لایک کن یا استوری ببین. خیلی از مشکلات سر همین دنیای مجازی هست. 

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.