2777
2789
عنوان

دردل😭

| مشاهده متن کامل بحث + 338 بازدید | 30 پست
ن ولی موندم چطوری دلمو اروم کنم. منم مثل هر دختر دیگه دوست داشتم وسایلو خودم انتخاب کنم ولی نشد. الا ...

عزیزدلم حق داری☹💔

میشه واسه حل شدن مشکل خودمو و خودت یه صلوات بفرستی؟:)💕                                                  
مهم شوهرته که خوبه.بیخیال بقیه

عزیزم میبینی که ازدواح فقط شوهر نیست چون اگر بود انقد مشکلات نبود 

ازدواج بنی روابط درست بین چندین خانواده 

نه فقط دو شخص

دنبال شادی هستی؟؟؟ ،خودت تلاش کن 😋😋مسلط به زبان انگلیسی و مدرس آموزشگاه 😋کلاس خواستید میتونید تو واتساپ ازم بپرسید(مخصوصا برای کنکور ) 🤗🤗🤗هزینش مهم نیست با خودتون .🤗🤗درباره نحوه رانندگی هم این جا هر سوالی بپرسید پاسخ میدم 💝💝

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مهم فقط رابطه ی بین تو و شوهرت  بیخیال بقیه

مرسی عزبزم شکر خدا رابطون خیلی خیلی خوبه. با اینکه خیلیا از قبل میگفتن با مرد طلاق گرفته ازدواج نکن ولی الان همه بهم میگن کار خوبی کردی و همسرت خبلی ادم خوبیه و پیش خونوادم حسابی باعث افتخارم شده

ن ولی موندم چطوری دلمو اروم کنم. منم مثل هر دختر دیگه دوست داشتم وسایلو خودم انتخاب کنم ولی نشد. الا ...

خب گلم شما شرایط رو میدونستی و زن شوهرت شدی 

مجبورت که نکردن 

دنبال شادی هستی؟؟؟ ،خودت تلاش کن 😋😋مسلط به زبان انگلیسی و مدرس آموزشگاه 😋کلاس خواستید میتونید تو واتساپ ازم بپرسید(مخصوصا برای کنکور ) 🤗🤗🤗هزینش مهم نیست با خودتون .🤗🤗درباره نحوه رانندگی هم این جا هر سوالی بپرسید پاسخ میدم 💝💝
عزیزم منم شرایطی مثل توداشتم بااین تفاوت که شوهرمن توعقدازاون خانم جداشده بودندواسه همین مشکل وسایل ...

منم همینجوری شوهرم تازه یه بچه هم از همسر قبلیش داره که پیش من نیست

گاهی عین خوره این افکار میوفته به جونم که آره اون چون تجربه کرده و اولینش من نبودم اصلا براش فرقی نداشت و ذوقی نداشت ولی من به شدت ذوق داشتم😔

الان دیگه داره نزدیک 4سال میگذره اگه به عقب برمیگشتم هیچوقت زن یه آدم مطلقه نمیشدم خداشاهده

شاید منو بخاد و همه کار بکنه برام

ولی بازم بیشتر اوقات آسیب دیدم

💙عضو گروه رز آبی 💙وزن اولیه 76.600💙وزن فعلی70💙وزن هدف 60💙تاپیک مانکن های 1400 💙
عزیزم میبینی که ازدواح فقط شوهر نیست چون اگر بود انقد مشکلات نبود  ازدواج بنی روابط درست بین چ ...

من از اول تصمبم گرفتم ک با خونواده همسرم خوب و محترمانه رفتار کنم ولی اوایل ازدواج اونا ب هر دلیلی ک بود زیاد منو تحویل نگرفتن ولی بعد ازدواج بخاطر رفتار خوب من همشون ی جورای پشیمون و الان میدونم دوسم دارن. ولی خاطرات اول ازدواجمون از ذهنم پاک نمیشه. مثلا میدونم پدر شوهرم و مادر شوهرم ب همسر قبلی شوهرم نیم سکه هدیه دادن ولی واسه من هیچی

عزیزم منم شرایطی مثل توداشتم بااین تفاوت که شوهرمن توعقدازاون خانم جداشده بودندواسه همین مشکل وسایل ...

مرسی عزیزم چه خوب ک جوابمو دادی. من خیلی سعی میکنم ولی هر بار  ی چیزی میاد میبنم ک ناراحت میشم مثلا الان فهمیدم پدر شوهرم اینا ب عروس قبلیشون همه سکه و نیم اینا هدیه دادن ولی ب من هیجی

منم همینجوری شوهرم تازه یه بچه هم از همسر قبلیش داره که پیش من نیست گاهی عین خوره این افکار میوفته ...

دقیقامنم همیشه همین فکررامیکنم چون من اهل دوست پسرواینانبودم توجمعی که پسرعمه وپسردایی واینابودن اصلاحق تداشتم باشم ازدواجمم باشوهرم سنتی بوداولش فکرنمیکردم مشکلی باشه ولی بعداین فکرکه من تجربه نداشتم واون قبلایه چیزایی راتجربه کرده اذیتم میکردحتی چندبارسراین موضوع باشوهرم بحثم شداماالآن دیگه سعی میکنم کمتربهش فکرکنم چون دیگه کاره ای هست که شده.منم اگه به عقب برمیگشتم هیچ وقت ازاین مسئله به راحتی عبورنمیکردم.

❤❤لذت یعنی باهم بریم اتاق معاینه،صدای ضربان کوچولویی که قراره تاره بیادروبشنویم👌👌👌❤❤
خب گلم شما شرایط رو میدونستی و زن شوهرت شدی  مجبورت که نکردن

اره میدونستم خیلیم در موردش حرف زدیم. ولی وقتی وارد زندگی شدم دیدم سخته فک نمیکردم اینطوری باشه

مرسی عزیزم چه خوب ک جوابمو دادی. من خیلی سعی میکنم ولی هر بار  ی چیزی میاد میبنم ک ناراحت میشم ...

خواهش میکنم گلم کامل درکت میکنم که چی میگی ولی بااین فکرهافقط خودمون اذیت میشیم ازنظراونامشکلی وجودنداره پس سعی کن فراموش کنی،یه مدت که بهش فکرنکنی واست عادی میشه،من حتی وقتی عقدکردم بامادرشوهرم اینایه سفررفتم شیرازوچون میدونستم باعروس قبلی هم شیرازرفته بودندخیلی اذیت شدم هرجایی که قدم میزاشتم حس میکردم شوهرم وبقیه یادخاطره های اون سفرشون میکنند.اماالآن خیلی بهترشدم طوری که اصلابعضی وقتهایادم میره ماجرارا.

❤❤لذت یعنی باهم بریم اتاق معاینه،صدای ضربان کوچولویی که قراره تاره بیادروبشنویم👌👌👌❤❤
سلام عزیزم شما5سال پیش من هستید منم مجردبودم و همسرم تجربه یه زندگی8ساله رو داشت...(تواوج نامردی ب ...

عزیزم واقعا ناراحت شدم ک اون خانوم نزدیکتونه. ایشالله شرایطی جور شه ک ازتون دور شه. دوس دارم دلداری بدم و بگم بیخیالش ولی میدونم راحت نیست چون شرایطمون تقریبا مشابه. دعا میکنم خوشبخت باشی 

خواهش میکنم گلم کامل درکت میکنم که چی میگی ولی بااین فکرهافقط خودمون اذیت میشیم ازنظراونامشکلی وجودن ...

عزیز دلم چ خوب شرایطمو درک میکنی. مرسی از همدردیت

منم همینجوری شوهرم تازه یه بچه هم از همسر قبلیش داره که پیش من نیست گاهی عین خوره این افکار میوفته ...

عزیزم سعی کن رابطتتو با شوهرت خوب کنی. من درست این مشکلاتو دارم ولی وقتایی ک. شوهرم هست و این فکرهای خیلی کمتر ب ذهنم میاد و وجودش انقد باعث ارامشم میشه ک مشکلاتم یاد میره فقط وقتایی ک تو جمع میرم یا مهمون میاد چیزی میگه ذهنم زیادیی درگیر میشه یا چیزی از گذشته ببینم

عزیزم واقعا ناراحت شدم ک اون خانوم نزدیکتونه. ایشالله شرایطی جور شه ک ازتون دور شه. دوس دارم دلداری ...

خواهش میکنم عزیزم انشالله این افکارازذهنت دوربشه ویه زندگی جدیدوعالی باهمسرت بسازی.😘😘😘

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز