2777
2789
عنوان

اعلام نتایج استخدامی

195 بازدید | 17 پست

کسی هست ازمون استخدامی شرکت کرده باشه؟ساعت هشت امشب جوابش میاد استرس گرفتم خوابم نمیبره برام دعا کنید این همه درس خوندیم نتیجه بگیریم انشالله همه حاجت روا بشن😌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایشالا قبولی حالا نشدی هم سال بعد دنیا ک ب اخر نمیرسه

درسته ولی دانشجو ارشدم انقدر تحت فشارم که به همچین خبری نیاز دارم درست مثل اینکه تشنه ای رو وعده اب بدن باعث میشه ادم دومم بیاره ولی اینجوری با این وضعیت واقعا سختی کشیدن برای درس خوندن اونم توایران خیلی بنظرم کار بیهوده ایه.

درسته ولی دانشجو ارشدم انقدر تحت فشارم که به همچین خبری نیاز دارم درست مثل اینکه تشنه ای رو وعده اب ...

عزیز چه رشته ای بودی؟ منم سال بعد استخدامی دارم امسال هم ارشد نرفتم دیگه کشش ندارم روح و روانم از درس خستس، چند سال بعد ارشد میدم

عاشِخِ لباشک🤪😼😋
عزیز چه رشته ای بودی؟ منم سال بعد استخدامی دارم امسال هم ارشد نرفتم دیگه کشش ندارم روح و روانم از در ...

من کامپیوتر نرم افزارم اره به نظرم به خودت استراحت بده چون جونتو میگیره خیلی سخت میگیرن واقعا من خودم مشکل اعصاب پیدا کردم از،دستشون یعنی نیاز ب ارامش،و استراحت ذهنی جسمی روحی داری بعد باهدف وارد این مسیر بشی وگرنه ازپا درمیای خصوصا وقتی میای میبینی حداقل همکلاسیات شاغلن برای افزایش درجه و حقوق اومدن ادامه میدن سختی کشیدنشون هدفمنده ولی برای ما یه ریسیکیه که تضمینی تهش نیست ادم مایوس و خسته میشه بنظرم کاردرستی کردی موفق باشی عزیزم برای منم دعا کن