2777
2789
عنوان

:)‌‌‌‌‌ ‌ ‌ ‌

69 بازدید | 7 پست

دلم گرفته 

خیلییی دلم گرفته 

هیچ پناهی دارم 

هیچ تکیه گاهی ندارم 

بغض داره خفم میکنه 

بسه هرچی ب خودم گفتم قوی باش

بسه 

دیگه نمیتونم

دیگه تحملشو ندارم

چرا هرچی بلاو بدبختیه من میاد؟

من چ گناهی کردم؟

چرا زندگی روی خوششو بهم نشون نمیده

این عدالتی بود ک میگفتی؟

این دنیایی بود و میگفتی؟

چر انقد زودرنج شدم؟

خدایا بسمه 

دیگه نمیتونم تحمل کنم 

بسه هرچی گفتم دختر گریه نکن تو خودتو داری

بسه هرچی خودمو گول زدم

خدایا چرا من؟

من چ کار بدی کردم؟

کاری بغیر از اینکه بخوام بنده خوبت باشم کردم؟

میدونم ی جاهایی ی خطاهایی کردم 

مگ تو رحمان و رحیم نیستی؟

چرا تلافی میکنی؟

منو میبینی اصلا؟

منم یکی از بنده هاتم

چرا اونایی ک منو انقد اذیت دادن دارن شادو خوشحال زندگیشونو میکنن؟

چرا اونایی ک دلمو شکوندن دارم شادو خرم زندگی میکنن؟

چرا اینهمه سختی و بدبختی سهم منه 

چرا بایدسنگ صبور همه باشم ولی خودم سنگ صبوری نداشته باشم؟

دیگه نا ندارم

چرا زندگی من اینجوریه؟

چرا با این سن کم محتاج اینم ک بابام منو بغل کنه؟چرا نباید الان ک لازمش دارم باشه؟

بسم نیست

فکر نمیکنی این همه سختی برام زیاده؟

امتحانام تموم نشدن؟

دلم ارامش میخواد

دلم مرهم میخواد باشه روی زخمام

چرا باید روی لبم خنده باشه ک مبادا اطرافیانم ناراحت بشن ولی توی دلم غوغا باشه؟

خدایا خداوندا دلم از دنیات گرفته 

از ادماش بیشتر 

ولی خب بازم میگم خداروشکرت 

راه دیگه ای جز صبر کردن ندارم..

🖤 :)

منتظر معجزه خدام.. :) بازمیشه این در ...صبح میشه این شب ... صبر داشته باش ... :)کسایی که توی تاپیکشون یا امضاشون درخواست صلوات دارن من براشون صلوات میفرستم اما حال ندارم اعلام کنم تا اینجا اومدی یه صلوات مهمونم کن به عشقم برسم:) از این کاربری دونفر استفاده میکنه خانم مارپل بازی در نیارین بگین تاپیک ها فرق داره 

خدا ارامشت بده⁦❤️⁩

اینجاااا همه شاخ شهرن ساچه واو😒🙆همهههه علامه دهرن ساچه واااااو😑🤦دلوووو خوشگلهههه دلووووو خوشگلههههه تو دست من تک دله😐😐 خداوکیلی صدتومن میدم تک خشتم بده تو دستم😑😂زده ب سرم نمیدونم چی دارم مینویسم کله سحری😬از همین تریبون اعلام میکنم ک ساعت ۴صبح اینو نوشتم😑هااان یچی دیگم یادم اومد..من دقییقا ۳سال خواننده خاموش بودم🙆

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پایان شبه سیه سپید است..،،،💔

نیست نیستتتت ۱۹ ساله 

بس نیست؟؟؟؟

بخدا خستمممم 

منتظر معجزه خدام.. :) بازمیشه این در ...صبح میشه این شب ... صبر داشته باش ... :)کسایی که توی تاپیکشون یا امضاشون درخواست صلوات دارن من براشون صلوات میفرستم اما حال ندارم اعلام کنم تا اینجا اومدی یه صلوات مهمونم کن به عشقم برسم:) از این کاربری دونفر استفاده میکنه خانم مارپل بازی در نیارین بگین تاپیک ها فرق داره 
نیست نیستتتت ۱۹ ساله  بس نیست؟؟؟؟ بخدا خستمممم

صب میشه این شب...باز میشه این در...صبر داشته باش

اینجاااا همه شاخ شهرن ساچه واو😒🙆همهههه علامه دهرن ساچه واااااو😑🤦دلوووو خوشگلهههه دلووووو خوشگلههههه تو دست من تک دله😐😐 خداوکیلی صدتومن میدم تک خشتم بده تو دستم😑😂زده ب سرم نمیدونم چی دارم مینویسم کله سحری😬از همین تریبون اعلام میکنم ک ساعت ۴صبح اینو نوشتم😑هااان یچی دیگم یادم اومد..من دقییقا ۳سال خواننده خاموش بودم🙆
صب میشه این شب...باز میشه این در...صبر داشته باش

امیدوارمم 

دیگه نمیکشم زیر این بار مشکلات له شدم..

عزیزززم😣😣برای ارامشت دعامیکنم

مرسی گلم لطف میکنی😔💔