2777
2789
عنوان

تاخیر در جواب دادن به دختر

| مشاهده متن کامل بحث + 1709 بازدید | 110 پست
آخه بعضی وقتا کتاب میخونم میخوام. اونو بهونه کنم .خودش میدونه با کسی نیستم

فوقش نیم ساعت یا ی ساعت تاخیر 

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما منظور منو متوجه نشدید و فکر کردید کلاس میزارم عاشق واقعی که از بچگی باهاش بوده و به جز اون دختر ...

فکرنمیکنم کسی با دیر جواب دادن طرف مقابل عاشقش بشه بلعکس ممکنه حس کنه طرف سرد شده و حوصلشو نداره

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

نه حواسم هست 😁😁😁 نه انصافا جاش بود یا نه؟

شما دوتا مرموزین🤨🤔

به بعضیام باس گفتی اونی که برات کف میکنه دلستره نه من😛😜😝                                                            ❤گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤                                                                        
میشه بدی هاشو بگید .آخه میخوام یکم تشنه بشه بهم .قصدم بد نیست و میخوام علاقش بیشتر بشه و با خودش بگه ...

اگه واقعا دوسش داری و واس ازدواج میخواییش این جسمانتیک بازیا چیه😐 پاشو با مامان بابات برو خاستگاری دیگ

۱۸ سالمه اگر یه وقت حرفی زدم که ناراحت شدی و نباید میزدم بزار به حساب نادونی و جوونی دوست عزیزم😂🥲

هاااا خوب اومدی🤣🤣

پریا تاپیکتو باز بزار 

آقا    هستم🙋     🔵💲💙  بجای ایراد گرفتن  از دیگران   به فکر اصلاح خود باش 👐انگشتان دست را ببین بعد قضاوت کن 👂👂برای یاد گیری هیچ وقت دیر نیست  😑در جمع همیشه  خاموش باش  تا ذهن تقویت شود   کاربر  سال 85
زود جواب بدی چی میشه یکم دیر تر چی میشه؟

زود جواب بدی میگه علافه بیکاره گوشی همش دستشه

دیر جوابم بدی میگه خدا میدونه با کیا سرش گرمه

به بعضیام باس گفتی اونی که برات کف میکنه دلستره نه من😛😜😝                                                            ❤گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤                                                                        

من که شوهرم دیر جوابمو میده ، میتوپم بهش😐😐😐

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم