2777
2789
عنوان

یه سوال؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 43 پست

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

بخدا همین که تبریک بگه کافیه حالا حتما نباید ک کادو بخره براتون 

من اگه یروز ازدواج کنم کادو نمیخوام چون هروز داره برام خرج میکنه برای با من زندگی کردن تلاش میکنه اینا خودش کادوعه

چرا گاهی مثلا یهو ی شاخ گل بخره یا مثلا یهو سوپرایزم کنه خیییلی خوشحال میشم ولی اگه یروز نتونست بخره نخرید اصلا ناراحت نمیشم و مثبت فکر میکنم ...

خوشحال بودن و مثلا رفتن بیرون بگو بخند و خوشگذروندن و ترجیح میدم ب کادو 

برا اینکه جلوش‌کم‌نیارم از خیار استفاده میکنم‌احتمالا🤣 البته شوخی کردما

😂😂😂

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️
تو چی‌میتونی؟

ازدواج نکردم  ولی نمیتونم مطمئنم 😂😂

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️

تاحالا چیزی نخریده کلا حسشو نداره.وضع مالیشم تعریفی نداره ک بخوام ازش توقع داشته باشم

همیشه توکلتون ب خدا باشه ،😍😍مامان دوتا بچه ناز🙌مهدی۹۷/۰۵/۲۰🙆زهرا۹۸/۱۱/۳۰❤️
تاحالا چیزی نخریده کلا حسشو نداره.وضع مالیشم تعریفی نداره ک بخوام ازش توقع داشته باشم

شوهرمنم اونجوریه بهم پول میده هرچی بخوام میخره ولی خیلی توگیرودارکادو نیس بلد نیس ازاین کارا😑😑

مامانت‌میدونه انقدر گرمی🤣

نه ب مامانم  چه😂

2827
2791
2779
2792