2789
عنوان

یه سوال؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 43 پست
باید بدونه🤣

نوچ نمیگم شوهرم میده ب یکی دیگه من دوس دارم  صبر کنم  ببینم  اونی ک‌دوسش دارم میاد 

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

شوهرمنم اونجوریه بهم پول میده هرچی بخوام میخره ولی خیلی توگیرودارکادو نیس بلد نیس ازاین کارا😑😑

اره دقیقا .ب نظذم از بچگی یاد نگرفتن کادو خریدنو.مادزشوهر م اصلا اعتقادی ب تولد و اینچیزا نداره.براهمین بچه هاشم دراین باره ها سردن

همیشه توکلتون ب خدا باشه ،😍😍مامان دوتا بچه ناز🙌مهدی۹۷/۰۵/۲۰🙆زهرا۹۸/۱۱/۳۰❤️
مامانت در این جور موردا راهنماییت میکنه؟

بگم اره

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️
اره دقیقا .ب نظذم از بچگی یاد نگرفتن کادو خریدنو.مادزشوهر م اصلا اعتقادی ب تولد و اینچیزا نداره.براه ...

خانواده ی شوهرمنم همه اینطورن پیش ازحد سرد ولی شوهرمن چون اونارو میبنه دوست نداره دیگه اینجوری باشه اهل تولد گرفتن کیکو اینا هس منتاها میگه من نمیدونم چی بگیرم که خوشحالت کنه پولشو میدم که خودت بخری هرچی لازمته و دوسش داری ولی امسال واقعا صفر شدیم امروز نزدیک 2800 قرعه دادیم 10 روز پیشم بیمه ماشینمون 1700

خانواده ی شوهرمنم همه اینطورن پیش ازحد سرد ولی شوهرمن چون اونارو میبنه دوست نداره دیگه اینجوری باشه ...

خیلی الان شرایط سخته باید درکشون کنیم

همیشه توکلتون ب خدا باشه ،😍😍مامان دوتا بچه ناز🙌مهدی۹۷/۰۵/۲۰🙆زهرا۹۸/۱۱/۳۰❤️
ن بابا ب شوخی میگفتم

اهان‌..

من ۸ ماهه عقدم

سر هر مناسبتی از قصد قهر مبکنه که بپیچونه...

ایندفعه طلا نگیره بخاطر همین موضوع طلاق میگیرم

فردا هم به مامانش میگم☹😒

خیلی زجر کشیدم.. انرژی بفرستید برام🥺🌹