2789
عنوان

یه سوال؟!

236 بازدید | 43 پست

سلام دوستای عزیزم شبتون بخیرباتوجه به اینکه به ایام مبارک روززن نزدیک میشیم😁😁 اگرشوهرتون براتون کادو نخره عکس العملتون 🙈چیه چیقدراین نوضوع واستون اهمیت داره اگرم میدونید قراره براتون چی بخره بیاید بگین😍😍😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من خودم بهش گفتم امسال جیزی برام نخر چون واقعن همه چی دارم

مال۱نفر باش،💚نه خاطره مبهم در ذهن ۱۰۰نفر😊اگه با نظرات من مخالفی ریپ نزن دوست عزیز حال و حوصله آن چنان ندارم که جواب تورو بدم مرسی اه😑

كلا ادم گير و پرخاشگري نيستم 

فقططط شاايد پاارش كنم😒😒😅

(شوخو)

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

من بهش گفتم اگ طلا نخری تا دوماه تزدیکی خبری نیست حقشه🤣

😂😂حدایشش عملی اش میکنی

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️

یه بار همون اوایل خریدن فقط

واکنشی ندارم،اگه بخره واقعا خوشحال میشم یه شاخ گل،کتاب،یه لاک ،یه گل سر ویه چیز ساده وتبریک گفتن، در این حد هم باشه عالیه وخیلی میپسندم ،نخره هم شاید یه کم دلگیر شم اما زیاد برام مهم نیست 

چون اقایون این روزها خیلی تحت فشارن،واینکه چیزیو که بخام بگم وبرام تهیه کنه وخودم یاد آوری کنم برام ارزش چندانی نداره 

دوست دارم اگه قراره چیزی بخره ناگفته باشه

نخرید هم تنش سلامت،مهم نیست برام