2777
2789
عنوان

سقط‌عمدی

1182 بازدید | 93 پست

من از روش جلوگیری مطمئن استفاده میکردیم ولی چون شک داشتم از قرص اورژانسی هم استفاده گردم ولی بازم....

حالا خدا میدونه سر بچه اولم چقد بدبختی کشیدم‌

حالا با ۶ تا قرص زیرزبونی و وازینال فقط یکم خونریزی و لخته داشتم رفتم سونو همه چی اوکی بود 

حالا باز فردا میخام قرص استفاده کنم 

دکتر گفت چون زیر ۶ هفته بودی جواب نداده 

الانم چون ی بار قرص استفاده کردم نمیتونم نگه دارم 

کسی تجربع ای نداره 

درضمن من ب نصیحت نیاز ندارم‌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با دکتر مشورت کن. روشی که میگه استفاده کن. 

هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد.‌ و آن را در همه جا جست و جو می‌کند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی.  آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد. 
یه هفته صبر کن، هم سن بارداریت بره بالا هم ممکنه قرصا با تاخیر جواب بدم، اگر تو این یه هفته انجام نش ...

الان ی هفته از استفاده قبلیم گذشته ینی جواب میده

من ۷هفته ۳ماه پیش سقط کردم راحت بود . دکتر باید میرفتی

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
َاگه یک بار با دارو سقط نشده حتما حکمتی هست با دست خودت کجا گوشه ات رو نکش

اولا ک گفتم نیاز ب نصیحت ندارم من ی دختر یکسال و نیمه دارم 

خدا این دولت لعنت کنه با دستکاری دارو ها میخوان جمعیت زیاد کنن

بعدم دیگ اون بچه ناقص ششده

وای من تاپیک بارداری ناخواسته میبینم استرس میگیرم. میشه بگین روشتون چی بوده که اثر نکرده؟😖😖

ک.دوم.ولی انگار مشکل پسدا کرد.ببخشید اینقدر واضح میگم وای قرص اورژانسی هم خوردم بعدش.

عزیزم بهترین کار اینه  بری دکتر و ببین چی میگه ،اینجا که نمیتونن نظر تخصصی بدن.انشا...هرچی ...

پیش ماما رفتم از اولش الان میگ دوباره دارو بذار سونو اولم اشتباه زده بود ۶ هفته ماما هم میگ زیر ۶ هفته خوب ج نمیده میخوام ببینم گسی تجربه نداره

تو این یه هفته خونریزی در حد پریود نداشتی؟

نه اولش یکم خونریزی و دفع لخته چندروز بعدش سونو دادم هیچی نشده بود الانم دو بار فقط لک دیدم .نازه ی دنیا دارو گیاهی خوردم