2777
2789
عنوان

سقط‌عمدی

| مشاهده متن کامل بحث + 1182 بازدید | 93 پست
اصلا نمیدونی ک تو ازمایشگاه س بار پرسیدم اشتباه نشده منو میگید مطپینید باور کن بهم خندیدن و مسخرم کر ...

وای چه بد.ایشالا مشکلت براحتی حل بشه.

نکنه کان.دوم هارو هم سوراخ کردن😁 چون شنیدم دوز قرصهارو کم کردن. من هنوز ده روز مونده زایمانم از الان استرس بارداری ناخواسته دارم. وای خدا آخه از سقطم خیلی میترسم. شوهرمم وازکتومی نمیکنه. میگه خیالت راحت کان.دوم صددرصده

درخواست دوستی قبول نمیکنم 

من قرص برای سقط گرفتم همشو خوردم اصلا داخل واژن‌ نذاشتم هر یه ساعت به ساعت از صبح تا عصری چیزی نخوردم تا بدنم ضعیف بشه قرص ها که میخوردم پیاده رویی تند میکردم از پله با پاشنه پا میپریدم پایین از ظهر که شروع کردم شب افتادم رو خونریزی تموم شد 

(درخواست دوستی ممنوع) دوستان لطفا امضای منو خوندید برای مامانم بیماری خاص داره دعا کنید صلوات بفرستید برای عشقمم دعا کنید صلوات بفرستید مشکلش حل بشه کلی خوشحال بشه   هیچکس درخواست دوستی نده  تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهانی راتو مرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را... دوستت دارم بی بهانه عاشقانه💗💓❤💘❤💑💏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم یکسال و نیم پیش سزارین شدم پیش ماما میرم

من دو سال و نیم پیش سر شدم که ۳ ماه پیش فهمیدم باردارم ولی حتما برو دکتر ماما به منم گفت یهو ممکن قرص به قلبت فشار بیاره و یا ضربان قلب بره بالا و ... خلاصه 

وای چه بد.ایشالا مشکلت براحتی حل بشه. نکنه کان.دوم هارو هم سوراخ کردن😁 چون شنیدم دوز قرصهارو کم کر ...

۷دا لعنتشون کنه 

اگ قرار جمعیت زیاد شه برید درمان سنگین نازایی رو رایگان کنید تا هرکی ک میخواد خدا بهش بده نه اینکه مردمو بدبخت کمید

۶ هفته و ۵ روز با قرص سقط میشه منم ۶ هفته بودم تو بیمارستان باقرص سقط شد

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

نه اولش یکم خونریزی و دفع لخته چندروز بعدش سونو دادم هیچی نشده بود الانم دو بار فقط لک دیدم .نازه ی ...

وای به خودت اسیب نزنی یه وقت با اینهمه دارو 

دلم قرص است که خدایی دارم که به من از مادرم هم که فرشته است بســــیار مهربانتر است❤️⁩🌺

با اینایی که گفتین منم استرس گرفتم 

ببخشید اینهمه روک میپرسم از استرس 

یعنی با ک.ن دم و اینکه مرد قبل از  لحظه ارضا از حالت دخول خارج بشه تقریبا بازم احتمال بارداری هست؟

دلم قرص است که خدایی دارم که به من از مادرم هم که فرشته است بســــیار مهربانتر است❤️⁩🌺

هفتت خوب بود.یاقرصارواشتباه مصرف کردی یا تقلبی بودن

8...(یک توآزردمرا..ویک جهان شادم نکرد..)...دلتنگی خیلی نامرده.ازیک جایی به بعد می شینی یه گوشه با بغض نگاه میکنی تا زندگی تموم بشه...۴آبان۱۴۰۱ عشقم برای همیشه ترکم کرد بعدازاون دیگ هرگز به هیییچکس اعتمادنمیکنم عاشق نمیشم تنهایی رو باجون ودل نگه میدارم خیلی دوسش داشتم صداش آرومم میکرد..ارزومه پشیمون بشه ی روزی برگرده ارزوش باش یک بار دیگ باهاش حرف بزنم فقط دنبالم بگرده وتوحسرتم بسوزه ک هییچ کس مث من دوسش نداشت...دلتنگم 😔😔دلم میخوادیکی بیاد دستموبگیره بلندم کنه بگه میدونم چقدرسختی کشیدی میدونم شبهات پر از دردبود میدونم چقداشک ریختی اما‌ازاین به بعد هرچ  قبل من بود فقط کابوس بود...یکی بیادکه نره یکی که ازچرت ترین چیزها براش حرف بزنم وخسته نشه ..🥀ب سلامتی اون روزی که  اونی ک ترکم کرد تاوان پس بده دلش مثل دل من بشکنه هرشب مث من اشک بریزه ازدلتنگی نابودبشه ب سلامتی روزی که داغ عزیزترین ادم زندگیش بره توی دلش بسلامتی روزی ک بیچارگیش روببینم..روزی اروم میشم ک  اون تاوان پس بده سنگدل نیستم ولی درحقم ظلم شد ب زور منواز خودش جداکرد..دوسال منو عاشق خودش کردوبا بی رحمی ترکم کرد پس ب سلامتی  شکست اون🥂دلم گرفته هیشکی نیست که ببینه غروبا چجوری  اشک روی گونم می شینه😔دلم میخواد خودمو بردارم برم یه جای دور خییلی دور هیچکس رونبینم حتی گوشیمم نبرم صدای کسی رو نشنوم..🥀..امیدوارم هرکجا هستی همیشه غمگین باشی.۱۰دی صدای شکستنش روشنیدم خدا جای حق نشسته