2777
2789
عنوان

سقط‌عمدی

| مشاهده متن کامل بحث + 1182 بازدید | 93 پست

شما که دکتر رفتی ، از این به بعدش رو هم با نظر دکتر برو جلو ولی این رو هم در نظر بگیر که دفعه بعد که خواستی بگی خدایا چرا فلان اتفاق برای من افتاده ، من که آزارم به کسی نرسیده یاد امروز بیفت که چطور حق زندگی رو که خدا داده بود شما گرفتی از بچه خودت

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ک.دوم.ولی انگار مشکل پسدا کرد.ببخشید اینقدر واضح میگم وای قرص اورژانسی هم خوردم بعدش.

وای عجب بدشانسی. من فکرکردم اون صددرصدیه. استرس گرفتم. واقعا بجز این روش راه مطمئنتری نیست.

من مردن رو ترجیح میدم به داشتن دوتا بچه😖😖

درخواست دوستی قبول نمیکنم 
شما که دکتر رفتی ، از این به بعدش رو هم با نظر دکتر برو جلو ولی این رو هم در نظر بگیر که دفعه بعد که ...

گفتم نیاز ب نصیحت ندارم.اپیدوارم ی روزی تو شرایط من قرار بگیری.من خودم شاید دارم تاوان قضاوت کسی رو پس میدم .

ب نظر من تنها چیزی ک تاوان داره قضاوت الکیه.انگار همه خدان

نه اولش یکم خونریزی و دفع لخته چندروز بعدش سونو دادم هیچی نشده بود الانم دو بار فقط لک دیدم .نازه ی ...

من ۷ هفته استفاده کردم، همینجور بودم ولی یه هفته بعدش سونو دادم افتاده بود حتی بقایا هم نبود. اگر سونو دادی و مطمینی هنوز هست دوباره استفاده کن، مطمین هم بشو که قرصت اصله. البته قبل از هفته هفت خوب جواب نمیده

اخ خودم خیلی قلبم شکسته

هر کس ی فکری داره من هم با جلوگیری سه قلو باردار شدم الان دوقلو دارم یکی رو سقط کردم اما دوتا موندم به دنیا اومدن زندگیم رو ب خاطر بچه ها باختم پشیمون نیستم 

شیطان را خواهم کشت... 
وای عجب بدشانسی. من فکرکردم اون صددرصدیه. استرس گرفتم. واقعا بجز این روش راه مطمئنتری نیست. من مردن ...

اصلا نمیدونی ک تو ازمایشگاه س بار پرسیدم اشتباه نشده منو میگید مطپینید باور کن بهم خندیدن و مسخرم کردن

پیش ماما رفتم از اولش الان میگ دوباره دارو بذار سونو اولم اشتباه زده بود ۶ هفته ماما هم میگ زیر ۶ هف ...

برو با یه پزشک مشورت کن ببین یه بار ۶ تا استفاده کردی دوباره استفاده کردنش فشار به قلب و حتی به رحم ممکن بیاره پس برو دکتر با دستور اون برو جلو . چون خودمم سقط میخواستم بکنم ولی سزارین قبلیم فاصله نداشت بهم اجازه نداد گفت خطر آمبولی یا پارگی رحم ممکن پیش بیاد برات 

گفتم نیاز ب نصیحت ندارم.اپیدوارم ی روزی تو شرایط من قرار بگیری.من خودم شاید دارم تاوان قضاوت کسی رو ...

من شنیدم قرص زیر ۷ هفته جواب نمیده باید ۸هفته باشی 

خودم با ال دی باردار شدم همه کار کردم که سقط بشه به غیر از قرص.

ولی هیچی نشد الانم کنارم خوابیده😃

..
شما که دکتر رفتی ، از این به بعدش رو هم با نظر دکتر برو جلو ولی این رو هم در نظر بگیر که دفعه بعد که ...

من خودم مخالف صد در صد سقطم ولی تو بعضی موارد شاید این به نفع خود بچه باشه تا اینکه بخواد دنیا بیاد و بهش بگن ناخواسته بودی یا از شرایط بد مالی رنج ببره یا  هرچیز دیگه ای در کل منظورم اینه هرکس باید باتوجه به شرایط و روحیات خودش اقدام کنه