2777
2789
عنوان

یه سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 31 پست
فیلمو تو یه فلش دیگه کپی کن که جایگزین داشته باشی ..بعد برو هر بلایی دلت خواست سرش بیار

چجوری کپی کنم؟از گوشی میشه؟آخه به من فیلمبردار که فلشودادگفت هیچ وقت به گوشی نزنی فلشوکه ممکنه ویروس داشته باشه فیلمهاپاک شه

فلش رو بزن به ماهواره یا دستگاه دیجیتال میاره

یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب همون فیلموبالانمیاره

با درود

فرمت فیلم ، کیفیت فیلم رو تغییر میده و فیلم ها حذف نمیشن، از دوستان و آشنایان شما کسی که لپ تاپ دارد، درخواست کنید که فرمت فیلم ها را تغییر دهد

حتما قبل از وصل کردن فلش به هرسیستمی، از اطلاعات موجود در فلش نسخه برداری کنید، تا اگر سیستم آن شخخص وویروسی بود، اطلاعات شما از بین نرود

تلویزیونهای دیگه میاره، بالا فقط تلویزبون خودمون نمیاره بالا

تلویزیون های جدید میاره این فرمتارو.فیلم عقدوعروسی چون خیلی مهمن به نظرم غیر فلش یجا دیگه هم کپی کنین خدایی نکرده فلش گم بشه یا خراب میخوای چیکار کنی.

چجوری کپی کنم؟از گوشی میشه؟آخه به من فیلمبردار که فلشودادگفت هیچ وقت به گوشی نزنی فلشوکه ممکنه ویروس ...

یه فلش بخر ببر به یه اشنای مطمئن بگو برام کپی کن ..این جوری دو نسخه از فیلمت داری و استرست کمتر میشه

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  
یاتلویزیون ام میشه عوض کرد ولی میترسم بعدش همه فیلمهاپاک بشه ازفلش

با تلویزیون من تاحالا ندیدم بشه فرمت فیلم رو عوض کرد فقط با نرم افزار میشه حالا شایدم بشه من خبر ندارم به نظرم ریسک نکن ببر یجا واست عوضش کنن بهتره