2777
2789
عنوان

یه سوال

179 بازدید | 31 پست

میخام فیلم عقدموببینم ولی تلویزیون مون فلشوقبول نمیکنه.اگه بخوام فرمت شوعوض کنم فیلمها از فلش پاک نمیشن؟میترسم کل فیلمهاپاک نشه؟خواهشاراهنمایی کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید ببری کیفیت فیلمو بیارن پایین که به تلوزیون بخوره چون بعضی از تلوزیون ها یکم قدیمین فیلمای که کیفتشون خیلی بالاس رو نمیارن

شعور و شخصیت مهم ترین آپشنِ انسان بودنه👌🏼                                                       
ن تلویزیون مون قدیمی نیست .ازاین تلویزیون هوشمنداست

واسه ماهم قدیمی نیس ولی من بردم گفتن مشکلش اینه دیگه نمیدونم😶

فیلمو تو یه فلش دیگه کپی کن که جایگزین داشته باشی ..بعد برو هر بلایی دلت خواست سرش بیار

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  
فرمت شوعوض نکردی؟

نه فلشو دادم کیفیتش رو اورد پایین الان مشکلی نداره.فلشت رو روی تلوزیون های دیگه امتحان کن