2777
2789
عنوان

وقتی اضطراب داشته باشید

116 بازدید | 12 پست

اضطراب دارم

وقتی اضطراب داشته باشید چیکار می کنید که برطرف بشه ؟

چقدر دنیا زود تمام میشه 🖤🤍 چقدر بالا و پایین داره این دنیا🤎🤍 گاهی دلت میخواد که زودتر تموم بشه و بری از این دنیا😔 من و این دنیایی فانی 😔 و مردمی که نمی دانند چه اتفاقاتی برایت رخ داده و بی دلیل تو را قضاوت می کنند🖤      خدایی که در این نزدیکی ست و کمک می‌کند مرا در همه جاها...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب دوستم زنگ‌میزنم میگم فاطمه آرومم کن اونم روش آروم کردن منو میدونه و بدین صورت آروم‌میشم

میدونین دعای نی نی سایتی ها خیلی معجزه میکنه؟میشه دعا کنین معجزه زندگی منم اتفاق بیوفته؟من میدونم با دعای شما لطف خدا شامل حالم میشه و امضامو تغییر میدم که به خواستم رسیدم بعد از اینهمه سختی...، دوستتون دارم 🙆‍♀️اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

انقدصلوات میفرستم.تا استرسم بره.و سوره یس

از99/12/20تــــا 1400/7/1______الحمدلله، یَا رادَّ ما قدْ فاتَ : ای برگرداننده آنچه ازدست رفته،،   در آدمیعشقی ودردی وخارخاری وتقاضاییهست،که اگر صد هزار عالمملک او شودکه نیاساید،و آرام نیابد،این خلق بتفصیل درهرپیشه وصنعتی ومنصبی وتحصیل نجوم و طب وغرذلک میکنندو هیچ آرام نمیگیرند،زیرا آنچه مقصود است،بدست نیامده است،اخرمعشوق را دلآرام میگویند،یعنی که دل به او ارام گیرد،پس بغیر چون ارام وقرار گیرد،این جمله خوشیها ومقصودها چون نردبانیست،و چون پای نردبان جای اقامت و باش نیست ازبهر گذشتن است،خنک اورا که زودتر بیدار و واقف گردد تا راه دراز بر او کوته شودو دراین پایه های نردبان عمر خود راضایع نکند...             

من استرسی میشم پاهام میلرزه و دوست دارم تموم انگشت هامو بشکونم 😑

امیدوارم همه به خواسته های قلبشون برسن :)💜منم به کسی که دوسش دارم برسم :) و به بقیه ی آرزو هام 😂💃🏻میشه برام یه صلوات بفرستی ، خیلی گرفتارم ؛) اگر میخوای ریپلای بزنی برای مخالفت از حرفم ، این کار رو نکن حوصله ی بحث کردن ندارم :/ 

ازوقتی برای خودم و وجودم ارزش قائلم و خودمو دوست دارم کمتر عصبی میشم و کمتر استرس سراغم میاد

وقتی افکار منفی رو دور بریزی و کارها و حرکات دیگران رو تو ذهنت مرور نکنی کمتر استرسی میشی

وقتی برای انجام کارهات عجله ی الکی نداشته باشی....وسواس نداشته باشی....بیخودی حرص چیزای الکی رو نخوری ...کمتر استرسی میشی

تو اینستا کلی پیج هست که با دیدن پستهاشون ارامش میگیری

من هروقت ناراحتم یا استرسی میشم اول یه دمنوش گل گاوزبان دم میکنم و میرم اون فایلها رومیبینم و با خدا صحبت میکنم و بچه هامو دورم جمع میکنم واروم میشم

خدایا هرلحظه شکرت برای تمام نعمت های زیبایی که وارد زندگیم میکنی