انقدر واقعا حقیرین که حتی یک سوال رو نمیتونین پاسخ بدین سریع نینی یار تگمیکنین.چرا هرکس اگرسوالی داشت حتما اقاس؟چرا فکرمیکنین اگرکسی کمیسوال غیر متعارف داشت اقاس؟نمیتونی جواب بدی برو بیرون نمیتونی راهنمایی کنی برو بیرون.چرا نمیذاری کسی که اطلاعات داره کمک کنه بهش؟تو کی علم عیب پیدا کردی که با اطمینان میگی اقاس؟درمورد بچه های ۱۲ ۱۳ ساله هم باید بگم علط کرده بچه ی ۱۲ ۱۳ ساله بیاد تو سایت ما مان باردار که همش پر از حرف در مورد مسایل جنسی .نوع رابطه،زمان رابطه،پوزیشن رابطه ههست
اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔
فقط اونجا که اون کاربر خانم کابر آقا رو تگ کرد گفت بدو بیا . فکر کنم تو خصوصی در این بحث رابطه دردن ...
آره واقعا
منم با حرفات کاملا موافقم
همیشه اهداف زندگی تو دنبال کن 😉 تو میتونی ب همه آرزوهات برسی 🙂. اول ب خودت احترام بزار تا محترم شمرده شی😁. خودتو بیشتر از هرکس دوست داشته باشه چون تو تواین جهان تک وخاصی😊. ما یک بار تو این جهان زندگی میکنم 😃 این جهان ارزش ناراحتی و قصه☹️ خوردن نداره☺️ تا میتونی ب دیگران محبت کن وسعت دلت خیلی زیاده بزار بخشش تمام وجودتو فرا بگیره تا آرامش واقعی رو حس کنی 😍درک کردن رفتار آدما ها رو سرلوحه خودت قرار بده 🙃 از هیچ کس توقع نداشته باش تا وجدانت همیشه راحت باشه🤠
پیش بیا! پیش بیا! پیشتر! تا که بگویم غم دل بیشتر دوست ترت دارم از هرچه دوست. ای تو به من از خود من خویشتر. دوست تر از آنکه بگویم چقدر. بیشتر از بیشتر از بیشتر
از این طریق هم صحبت ها و دوست مجازی هم زیاد پیدا میکنن
همیشه اهداف زندگی تو دنبال کن 😉 تو میتونی ب همه آرزوهات برسی 🙂. اول ب خودت احترام بزار تا محترم شمرده شی😁. خودتو بیشتر از هرکس دوست داشته باشه چون تو تواین جهان تک وخاصی😊. ما یک بار تو این جهان زندگی میکنم 😃 این جهان ارزش ناراحتی و قصه☹️ خوردن نداره☺️ تا میتونی ب دیگران محبت کن وسعت دلت خیلی زیاده بزار بخشش تمام وجودتو فرا بگیره تا آرامش واقعی رو حس کنی 😍درک کردن رفتار آدما ها رو سرلوحه خودت قرار بده 🙃 از هیچ کس توقع نداشته باش تا وجدانت همیشه راحت باشه🤠