2777
2789
عنوان

چتونههههههههه چتونهههههه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 971 بازدید | 113 پست

فکرکنم تاپیک کنکوریا یا کسایی ک عکس از ازمونشون میذارن تا بقیه جواب بدن رو ندیدی عزیزم 

من گاهی اوقات تاپیک اونارو باز میکنم میبینم سوالات هشتم نهمه الان مجازی شده همشون تو سایتای دیگه میچرخن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شاید کسی اطلاعات داشته باشه.همه‌میدونن وقتی مشکلی هست لاید برن پیش‌شخص مورد نطر.ولی ایا نشده یهو شما ...

اینووووو بخووووونhttps://uupload.ir/files/mojk_screenshot_۲۰۲۱۰۱۲۹-۱۱۳۰۵۲_chrome.jpg

آنقدر که تورا میخواهم  بودن خودرا نمیخواهم  "D"
آره منم نفهمیدم چرا ایشون و تگ کرد خیلی تعجب کردم چش بود این؟؟؟

از نی نی یار میخام که چک کنه کاربری هر دوشون و تعلیق کنه 

انگار هر چی آدم بی تفاوت تر میشه بیشتر اینجا رو با جاهای دیگه اشتباه میگیرن 

کاملا هم ریلکسن بدبختی 

در رابطه با تامزک های جنسی هم به نظدم نباید پرسیده بشه چون کسایی که دارن پست میزارن و معلوم نیست زیر پونزده سالن یا بالای پونزده 

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

و پر از عقده ای ها

دقیقا 

عقد هاشون میان اینجا خالی میکنن چون این سایت هرکی هرکیه

همیشه اهداف زندگی تو دنبال کن 😉                             تو میتونی ب همه آرزوهات برسی 🙂.                          اول ب خودت احترام بزار تا محترم شمرده شی😁.           خودتو بیشتر از هرکس دوست داشته باشه چون             تو تواین جهان تک وخاصی😊.                                  ما یک بار تو این جهان زندگی میکنم 😃 این جهان ارزش ناراحتی و قصه☹️ خوردن نداره☺️  تا میتونی ب دیگران محبت کن وسعت دلت خیلی زیاده بزار بخشش تمام وجودتو فرا بگیره تا آرامش واقعی رو حس کنی 😍درک کردن رفتار آدما ها رو سرلوحه خودت قرار بده 🙃  از هیچ کس توقع نداشته باش تا وجدانت همیشه راحت باشه🤠                 
نی نی یار ۵  واضح گفتن هرنوع تاپیک جنسی رو گزارش بزنین

شما با این‌کارت بافث میشی منی که در این مورد اطلاعات داشتم نتونستم داهنماییش کنم.با طمینان هی میگی اقاس‌اقاس.مگه چی پرسید؟گفت ایا طبیعیه؟ همین

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5628457/کاربران-محترم-تشریف-بیارین-خیلی-مهمه

شما این تاپیک رو بخون بعد اظهار نظر کن و به خاطر یه مریض جنسی امنیت سایت رو به خطر ننداز

اگر هم با قوانین سایت که کامل توی این تاپیک توضیح داده شده مخالفی خیلی راحت میتونی لغو کاربری کنی 

خدایا شُکرت که من مامان یه نی نی سالم و صالح و زیبا شدم، ♥️دوست عزیزم میشه واسه اینکه نی نی ام،سروقت خودش سالم بیادبغلم یه صلوات بفرستی،ممنونم🤗..خدایا نی نی ام رو سالم سروقت خودش بزاربغلم آمین♥️
شاید کسی اطلاعات داشته باشه.همه‌میدونن وقتی مشکلی هست لاید برن پیش‌شخص مورد نطر.ولی ایا نشده یهو شما ...

شده ولی هیچوقت تو جای عمومی نمیپرسم من می‌دونم شما فک میکنید اینجا یه دور همی زنونس واسه همین سوال می‌پرسی ولی اینطور نیس یه جای کاملا عمومیه

پیش بیا! پیش بیا! پیشتر!                                         تا که بگویم غم دل بیشتر                                          دوست ترت دارم از هرچه دوست.                               ای تو به من از خود من خویشتر.                               دوست تر از آنکه بگویم چقدر.                                    بیشتر از بیشتر از بیشتر
شما با این‌کارت بافث میشی منی که در این مورد اطلاعات داشتم نتونستم داهنماییش کنم.با طمینان هی میگی ا ...

چیشده بود؟ 

فک میکنن میتونن فسادو ریشه کن کنن😂

لطفا اگ بیشعوری پستای منو ریپ نزن مرسی❤️
از نی نی یار میخام که چک کنه کاربری هر دوشون و تعلیق کنه  انگار هر چی آدم بی تفاوت تر میشه بیش ...

یه سوال کرد.همین.فقط یک سوال در مورد اینکه این طبیعیه یا نه.چه چیر بدی توش بود؟

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔
شما با این‌کارت بافث میشی منی که در این مورد اطلاعات داشتم نتونستم داهنماییش کنم.با طمینان هی میگی ا ...

تهمت نزن   من نبودم که بگم آقاس آقاس   چشای کورتو باز میکردی ببینی کی گفته      مشکل داری برو با نی نی یار حلش کن

آنقدر که تورا میخواهم  بودن خودرا نمیخواهم  "D"