2777
2789
عنوان

چتونههههههههه چتونهههههه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 971 بازدید | 113 پست
فقط اونجا که اون کاربر خانم کابر آقا رو تگ کرد گفت بدو بیا . فکر کنم تو خصوصی در این بحث رابطه دردن ...

آره واقعا 

منم با حرفات کاملا موافقم

همیشه اهداف زندگی تو دنبال کن 😉                             تو میتونی ب همه آرزوهات برسی 🙂.                          اول ب خودت احترام بزار تا محترم شمرده شی😁.           خودتو بیشتر از هرکس دوست داشته باشه چون             تو تواین جهان تک وخاصی😊.                                  ما یک بار تو این جهان زندگی میکنم 😃 این جهان ارزش ناراحتی و قصه☹️ خوردن نداره☺️  تا میتونی ب دیگران محبت کن وسعت دلت خیلی زیاده بزار بخشش تمام وجودتو فرا بگیره تا آرامش واقعی رو حس کنی 😍درک کردن رفتار آدما ها رو سرلوحه خودت قرار بده 🙃  از هیچ کس توقع نداشته باش تا وجدانت همیشه راحت باشه🤠                 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فقط اونجا که اون کاربر خانم کابر آقا رو تگ کرد گفت بدو بیا . فکر کنم تو خصوصی در این بحث رابطه دردن ...

آره منم نفهمیدم چرا ایشون و تگ کرد خیلی تعجب کردم چش بود این؟؟؟

به بعضیام باس گفتی اونی که برات کف میکنه دلستره نه من😛😜😝                                                            ❤گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤                                                                        

دستم خوردبخدا میخواستم یه کاربردیگه روتگ کنم😭😭😭😢😢ببخشید معذرت میخوام

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤

قشنگ معلومه صبح جمعس😐

پیش بیا! پیش بیا! پیشتر!                                         تا که بگویم غم دل بیشتر                                          دوست ترت دارم از هرچه دوست.                               ای تو به من از خود من خویشتر.                               دوست تر از آنکه بگویم چقدر.                                    بیشتر از بیشتر از بیشتر
این سوالا رو باید از یه مشاور و متخصص بپرسی 

شاید کسی اطلاعات داشته باشه.همه‌میدونن وقتی مشکلی هست لاید برن پیش‌شخص مورد نطر.ولی ایا نشده یهو شما دچار اضطراب شی؟یهو بخوای اطلاعاتی بگیری؟کمکی‌بگیری؟

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔
مگه سایت پرسش و پاسخ کارای خاک برسریه؟😐

آره جدیدا هم زیاد شدن

از این طریق هم صحبت ها و دوست مجازی هم زیاد پیدا میکنن 

همیشه اهداف زندگی تو دنبال کن 😉                             تو میتونی ب همه آرزوهات برسی 🙂.                          اول ب خودت احترام بزار تا محترم شمرده شی😁.           خودتو بیشتر از هرکس دوست داشته باشه چون             تو تواین جهان تک وخاصی😊.                                  ما یک بار تو این جهان زندگی میکنم 😃 این جهان ارزش ناراحتی و قصه☹️ خوردن نداره☺️  تا میتونی ب دیگران محبت کن وسعت دلت خیلی زیاده بزار بخشش تمام وجودتو فرا بگیره تا آرامش واقعی رو حس کنی 😍درک کردن رفتار آدما ها رو سرلوحه خودت قرار بده 🙃  از هیچ کس توقع نداشته باش تا وجدانت همیشه راحت باشه🤠