2777
2789
عنوان

چتونههههههههه چتونهههههه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 971 بازدید | 113 پست
هم من بچه مدرسه ای بودم هم تو میدونی که جو تو مدرسه چطوره مخصوصا تو این سن. کتاب میگه پس از انجام لق ...

از سن کم اطلاع رسانی درست کنن چ عیبی داره من منظورم از مثال کلاس هشتمی این بود ک استارتر گفت بچه ها تو این سایت چی میخوان سایت بارداریه وگرنه اینجا اکثریت تو سن کم ازدواج کردن حداقل اطلاعاتشون بالا باشه بد نیست

هم من بچه مدرسه ای بودم هم تو میدونی که جو تو مدرسه چطوره مخصوصا تو این سن. کتاب میگه پس از انجام لق ...

لقاح باعث ب وجود امدن انسان میشه 

و یکی از لذت های زندگی چرا بلد نباشن  درستش رو 

بخدا من یه تصورات اشتباهی داشتم هرکس یه چیزی میگفت مثلا من فکر میکردم رو هم ادرار میکنن یا مثلا خونه بکارت اندازه یه لیوانه ک مرد باید بریزه تو لیوان و بنوشه بعدشم تو دینی در چارچوب بودن رو اموزش میدن ک کسی راه اشتباه نرهه اتفاقا اموزش خیلی خوبه 

تو خارج از کشور به بچه های کلاس  اول دوم فشنگ اموزش میدن میگن اینجاها اندام خصوصیه نباید بذاری کسی دست بزنه و یواش یواش ادامشو میگن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

لقاح باعث ب وجود امدن انسان میشه  و یکی از لذت های زندگی چرا بلد نباشن  درستش رو  ب ...

میزنم تو سرما! بابا منم همینو میگم. میگم باید اموزش داده بشه من منظورم از گفتن این حرف این بود که بچه 14ساله همه چی رو میدونه و دلیل نمیشه چون یه ادم 14ساله تو سایته همه تاپیک هارو گزارش کنیم

شاید کسی اطلاعات داشته باشه.همه‌میدونن وقتی مشکلی هست لاید برن پیش‌شخص مورد نطر.ولی ایا نشده یهو شما ...

سلام این تاپیک ها ممنوع هست تاپیکهای منو حتما بخونین دفعه بعد دسترسیتون هم بسته میشه

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar