2777
2789
عنوان

بیاید آرومم کنید، بخاطر اینکه دارم کچل میشم میخوام طلاق بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 622 بازدید | 49 پست
خب تو خودت داری میگی طلاق بگیرم شاید شوهرت مشکل نداشتی چرا اتو دستشون میدی اتماد به نفس داشته باش به ...

نه شوهرم موی بلند دوست داره😭😭 منم موهام کوتاهه و اصلا مو ندارم جلومم خالی شده😭😭

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803

عهد قجر نیست که سخته اما میشه .برو بکار 

هر وقت فقر درونی شدیدتر باشه نمایش بیرونی بیشتره،  رنج نباید تورا غمگین کند این همان جایی هست که اغلب مردم اشتباه میکنند. رنج قرار است تو را هوشیارتر کندکه زندگیت نیاز به تغیر دارد چون انسان زمانی هوشیار میشود که زخمی میشود رنج نباید بیچارگی رو بیشتر کند رنجت را تحمل نکن رنجت را درک کن این فرصتی است برای بیداری وقتی اگاه شوی بیچارگیت تمام میشودسخت هست هم زیستی دائم با کسانی که دغدغهایت را نمیفهمند اما عزیزان تو هستند
2804

اگه همه کار کرده بودی نتیجه میگرفتی. اگه دکتر رفتی و بهتر نشده بهت پیشنهاد میکنم پیش یه متخصص طب سنتی که کارشو بلد باشه اصلاح مزاج انجام بده اول، بعد برای ریزش مو ازش درمان بخواه.

من برای برادرم از سایت ایزوویزیت، با خانم دکتر رضایی مشاوره گرفتم، انشااله نتیجه میده.

اگه اینستا داری چند تا پیج خوب بهت معرفی کنم

با یک فنجان چای هم میتوان مست شد اگر او که باید باشد، باشد
نه شوهرم موی بلند دوست داره😭😭 منم موهام کوتاهه و اصلا مو ندارم جلومم خالی شده😭😭

منم یک عدد خرمن گیسو بودم   هر جا که میرفتم ذکر خیر موهام بود 

الان 2 ساله شدددددددددید ریزش مو گرفتم و یک هشتم موهام مونده 

مرتب یونی زینک و آهن و مولتی ویتامین خارجی گرون میخورم ولی بی فایده ست

تو نی نی سایت  همه قدا بالای 170  وزن 65  هیکل ساعت شنی چشم سبز عسلی   نچرال و بدون عمل😀همه فامیل شوهر  بد و بی کلاس  خانواده خودشون عالی و بافرهنگ 😁اگه بگی وای چه زشتم عکس بزاری  همه میان دلداری و بهت ثابت میکنن  آنجلینا جولی  هستی وخودت خبر نداشتی 😂اگرم بیای بگی وای چقدر خوشگلم و عکس😎  اینقدر میکوبنت که باورت میشه سمندونی بیش نیستی😭  آهان یه چیزی هم یادم اومد   عاشق عکسن  حتی اگه عکس ملحفه  سفیدباشه  تازه کلی کو  کو   هم میکنن 😐هیچ وقت هم هیچ چیز  در سلیقه شون نیست 😩 یه سایت خطرناکه که هر کی واردش میشه   معتاد شده شدید  هیچ جوره هم ترک نمیکنه 😱 خلاصه در یک کلام  😆     نی نی سایت   سرزمین عجایب 😜
2805

کاشت موانجام بده دوران برای همه تو همین شرایط که نیست به مرور زمان هر کی با یک بیماری یا مشکلی روبرو میشه این دلیل نمیشه چون موهاشون پرپشت شما از اونا کمتری الن زنهای افریقا میبینی موهاشون رو از ته میزنن چه عیبی داره مهم اینکه زندگی رو میگذرونن به طرز دلخواه خودشون خودتو زجر نده اصلا

2801