2777
2789

سلام مامانای عزیز

بچم هشت ماهشه از سره شب یه کوچولو تب داشت چند روزم عطسه میکرد استامینوفن و سرماخوردگی دادم بهش نصف شب دیدم ناله میکنه دست زدم بهش داغ بود بچم تبش سی و هفت و نیم بود پاشویش کردم و رو سرش دسمال خیس گذاشتم تبش شده سی و هفت و یک 

علائم کرونا برا بچه ها چیه؟ممکنه کرونا باشه باباشم بد جور سرما خورده بود منم خیلی الان عطسه میکنم نکنه کرونا گرفته باشیم

پسرم بزرگترین دلیل برا نفس کشیدنمه.برا سلامتیش یه صلوات بفرست لطفا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالله نیست عزیزم یه سرما خوردگی ساده است اگه تبش ٣٩ شد ببرش دکتر انشالله میاد پایین لباسشو کم کن پاشویه کن اگه شیاف داری براش بذار میاد پایین

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی …خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم …بگذار آرام باشم … به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی …فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم …اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی ….احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم...میشه لطفا برای سلامتی پســرم صلوات بفرستید ممنـــــونم❤

عزیزم آروم باش خونسردیتو حفظ کن حتما نباید که کرونا باشه، کرونا سرفه اس انشالله بلا میگم شیاف ندارین؟ من شنیدم پیاز باید نصف کرد بزاری توی جورابش ولی جورابش از این زنانه ها نخی باشه بهتره میگن  تب رو قطع میکنه و عفونت رو میکشه بیرون ولی رخت و خوابش بو میگیره یه ایده دیگه هست میگن مغز خیار رو یعنی خیار پوست میکنی داخلش مغزش فقط نازک میکنی با روغن زیتون قاطی میکنی بعد واسش شیاف میکنی که تب قطع بشه ولی بزرگ نباشه بچه اذیت شه. ولی پیاز حتما انجام بده 

هر چهار ساعت استامینوفن بده بعد ک بهتر شد هر شش ساعت بده بعد ک بهترتر شد هر هشت ساعت

ایتامینوفن رو با بروفن ندی ب بچه

هر دوتا تب بر هست یکی رو بدی

_۰__۰_ برا پسرم دعا کنید خوب بشه. ممنونم
ایبوپروفن و شیاف مصرف کن خوب میشه بچه ها کرونارو مثل سرماخوردگی میگیرن و خوب میشن ولی خودتون فردا تس ...

فقط استامینوفن دارم تو خونه

علائم کرونا مث سرماخوردگیه؟سرفه نمیکنیم فقط عطسه و آبریزش بینی و تب ک من نداشتم

پسرم بزرگترین دلیل برا نفس کشیدنمه.برا سلامتیش یه صلوات بفرست لطفا