2777
2789
کاش زن نگیری چون مشخصه خاله زنکی بعداً معضل یه دختر بنده خدایی میشی

😐😐😂😂😂😐من جر خوردم از خنده

تیکر هدف😇🌻                                                      قشنگِ بعد شب تیره🖤روشنیِ صبح🤍                     شروع :۱۷ آذر ۱۴۰۰ روز چهارشنبه ساعت ۲۰:۵۲:۱۲💜
جز دسته ایم ک تا عاشق نشم ازدواج نمیکنم 

👍 شاید عاشق یکی ازهمین کیساییک مادرتون معرفی کردن بشیدا ازدواج سنتی هم بدنیست

حتما که قرارنیست مدتی تورابطه بودوطرفوبشناسی چون معلوم نیست وقتت هدربره یانه 

لامصب تو هندم نیستیم عین فیلم کبیرسینگ بایه نگاه  🎈🤦

🍁🎶  به گفته ی مولانا:« آنکس که نداند و نخواهد که بداند حیف است چنین جانوری زنده بماند». 🎶🍁

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله همه مادرا تا پسرشون مجرده ارزوشونه پسرشون زن بگیره وقتی ازدواج کرد پشیمون میشن میخوان پسرشون مال ...

دقیقا😶زنعموی بیچاره ی منم همچین آرزویی داشت میدیدپسرش پابه دهه۳۰عمرش گذاشته هی اصرارکردبهش

اونم یه عاشق یه دخترشد بلاخره

ولی چ فایده

الان بیش از۲ساله خانواده هاباازدواجشون مخالفن...

🍁🎶  به گفته ی مولانا:« آنکس که نداند و نخواهد که بداند حیف است چنین جانوری زنده بماند». 🎶🍁
@عشقم_حم___     میثاق تو چی؟😐😂

من دوسه بار گفتم خودم انتخاب میکنم اتمام حجت کردم

اقاا هستم عزیزم عزیزم نکن   یاگلم افتاااد؟(واسه خودتون گفتم تا نگید ا وا نمیدونستم اقاایید)خیال خنده های تو/شدآرزوی هرشبم/به چشم های تو قسم/که جان رسیده برلبم/خزان شدو نیامدی/عزیز لحظه های من/اگر ندیدمت تورا/تو گریه کن برای من/ ای عشق/ تمام حسرت هنوزم/دلیل آه سینه سوزم...
   من دوسه بار گفتم خودم انتخاب میکنم اتمام حجت کردم

جون لنتییی

منم دلم خواست زن بگیرم  

تیکر هدف😇🌻                                                      قشنگِ بعد شب تیره🖤روشنیِ صبح🤍                     شروع :۱۷ آذر ۱۴۰۰ روز چهارشنبه ساعت ۲۰:۵۲:۱۲💜
بله تعجب هم داره یه آقا چرا باید تو سایت زنان و زایمان باشه که اسمش نی نی سایته وبیاد حرفایی خاله ...

فقط سایت زنان و زایمان؟؟؟ توبخش پربازدیدا شما فقط این بحثو میبینید؟

بله تعجب هم داره یه آقا چرا باید تو سایت زنان و زایمان باشه که اسمش نی نی سایته وبیاد حرفایی خاله ...

سایت فقط اسمش اینه بابا همش که زنای باردارو بچه دار نیستن ماهم هستیم سنمونم کمه و مجرد حالا چه اشکال نداره مگه  

جون لنتییی منم دلم خواست زن بگیرم    

بگیر خودم مهرشو میدم سرویسو ایناشم با من

اقاا هستم عزیزم عزیزم نکن   یاگلم افتاااد؟(واسه خودتون گفتم تا نگید ا وا نمیدونستم اقاایید)خیال خنده های تو/شدآرزوی هرشبم/به چشم های تو قسم/که جان رسیده برلبم/خزان شدو نیامدی/عزیز لحظه های من/اگر ندیدمت تورا/تو گریه کن برای من/ ای عشق/ تمام حسرت هنوزم/دلیل آه سینه سوزم...
فقط سایت زنان و زایمان؟؟؟ توبخش پربازدیدا شما فقط این بحثو میبینید؟

عزیزم

بحث ها خانومانه است و بیس کار نی نی سایت برای خانوم هاس

حالا شما با مردای خاله زنک مشکلی نداری،خیلی عالیه

تو زندگی کمکت میکنه