68nima مدیر عضویت: 1397/10/02 تعداد پست: 894 عنوان نیمام، همه مادرا اینجورین؟ 😂 | مشاهده متن کامل بحث + 2558 بازدید | 251 پست هر روز برا من ی کیس جدید داره برا ازدواج، بقول خودش یکی از یکی بهتر، چرااااا آخه؟ جالب نیس؟ 1399/11/09 | 14:26 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fwtx عضویت: 1399/11/01 تعداد پست: 14306 کاش زن نگیری چون مشخصه خاله زنکی بعداً معضل یه دختر بنده خدایی میشی 😐😐😂😂😂😐من جر خوردم از خنده تیکر هدف😇🌻 قشنگِ بعد شب تیره🖤روشنیِ صبح🤍 شروع :۱۷ آذر ۱۴۰۰ روز چهارشنبه ساعت ۲۰:۵۲:۱۲💜
دخترپایییییییز عضویت: 1399/05/14 تعداد پست: 1963 جز دسته ایم ک تا عاشق نشم ازدواج نمیکنم 👍 شاید عاشق یکی ازهمین کیساییک مادرتون معرفی کردن بشیدا ازدواج سنتی هم بدنیست حتما که قرارنیست مدتی تورابطه بودوطرفوبشناسی چون معلوم نیست وقتت هدربره یانه لامصب تو هندم نیستیم عین فیلم کبیرسینگ بایه نگاه 🎈🤦 🍁🎶 به گفته ی مولانا:« آنکس که نداند و نخواهد که بداند حیف است چنین جانوری زنده بماند». 🎶🍁
68nima مدیر استارتر عضویت: 1397/10/02 تعداد پست: 894 چی میخوای مگه؟ در هر صورت انشالله خو شبخت بشی همسره مورد علاقتون پیدا کنی برادر بخام توضیح بدم طولانی میشه، ممنون خواهر 🌹
68nima مدیر استارتر عضویت: 1397/10/02 تعداد پست: 894 👍 شاید عاشق یکی ازهمین کیساییک مادرتون معرفی کردن بشیدا ازدواج سنتی هم بدنیست حتما که قرارنی ... اونایی ک معرفی میکنن ب دلم نمیشینن 😕
fwtx عضویت: 1399/11/01 تعداد پست: 14306 @عشقم_حم___ میثاق تو چی؟😐😂 تیکر هدف😇🌻 قشنگِ بعد شب تیره🖤روشنیِ صبح🤍 شروع :۱۷ آذر ۱۴۰۰ روز چهارشنبه ساعت ۲۰:۵۲:۱۲💜
دخترپایییییییز عضویت: 1399/05/14 تعداد پست: 1963 بله همه مادرا تا پسرشون مجرده ارزوشونه پسرشون زن بگیره وقتی ازدواج کرد پشیمون میشن میخوان پسرشون مال ... دقیقا😶زنعموی بیچاره ی منم همچین آرزویی داشت میدیدپسرش پابه دهه۳۰عمرش گذاشته هی اصرارکردبهشاونم یه عاشق یه دخترشد بلاخرهولی چ فایدهالان بیش از۲ساله خانواده هاباازدواجشون مخالفن... 🍁🎶 به گفته ی مولانا:« آنکس که نداند و نخواهد که بداند حیف است چنین جانوری زنده بماند». 🎶🍁
68nima مدیر استارتر عضویت: 1397/10/02 تعداد پست: 894 کاش زن نگیری چون مشخصه خاله زنکی بعداً معضل یه دختر بنده خدایی میشی 😳😳😳
عشقم_حم___ عضویت: 1399/08/09 تعداد پست: 1109 @عشقم_حم___ میثاق تو چی؟😐😂 من دوسه بار گفتم خودم انتخاب میکنم اتمام حجت کردم اقاا هستم عزیزم عزیزم نکن یاگلم افتاااد؟(واسه خودتون گفتم تا نگید ا وا نمیدونستم اقاایید)خیال خنده های تو/شدآرزوی هرشبم/به چشم های تو قسم/که جان رسیده برلبم/خزان شدو نیامدی/عزیز لحظه های من/اگر ندیدمت تورا/تو گریه کن برای من/ ای عشق/ تمام حسرت هنوزم/دلیل آه سینه سوزم...
koooocholo عضویت: 1398/05/31 تعداد پست: 706 😳😳😳 بله تعجب هم دارهیه آقا چرا باید تو سایت زنان و زایمان باشهکه اسمش نی نی سایتهوبیاد حرفایی خاله زنکی بزنه،با یه من ریش
fwtx عضویت: 1399/11/01 تعداد پست: 14306 من دوسه بار گفتم خودم انتخاب میکنم اتمام حجت کردم جون لنتیییمنم دلم خواست زن بگیرم تیکر هدف😇🌻 قشنگِ بعد شب تیره🖤روشنیِ صبح🤍 شروع :۱۷ آذر ۱۴۰۰ روز چهارشنبه ساعت ۲۰:۵۲:۱۲💜
دخترپایییییییز عضویت: 1399/05/14 تعداد پست: 1963 بله تعجب هم داره یه آقا چرا باید تو سایت زنان و زایمان باشه که اسمش نی نی سایته وبیاد حرفایی خاله ... فقط سایت زنان و زایمان؟؟؟ توبخش پربازدیدا شما فقط این بحثو میبینید؟ 🍁🎶 به گفته ی مولانا:« آنکس که نداند و نخواهد که بداند حیف است چنین جانوری زنده بماند». 🎶🍁
fwtx عضویت: 1399/11/01 تعداد پست: 14306 بله تعجب هم داره یه آقا چرا باید تو سایت زنان و زایمان باشه که اسمش نی نی سایته وبیاد حرفایی خاله ... سایت فقط اسمش اینه بابا همش که زنای باردارو بچه دار نیستن ماهم هستیم سنمونم کمه و مجرد حالا چه اشکال نداره مگه تیکر هدف😇🌻 قشنگِ بعد شب تیره🖤روشنیِ صبح🤍 شروع :۱۷ آذر ۱۴۰۰ روز چهارشنبه ساعت ۲۰:۵۲:۱۲💜
عشقم_حم___ عضویت: 1399/08/09 تعداد پست: 1109 جون لنتییی منم دلم خواست زن بگیرم بگیر خودم مهرشو میدم سرویسو ایناشم با من اقاا هستم عزیزم عزیزم نکن یاگلم افتاااد؟(واسه خودتون گفتم تا نگید ا وا نمیدونستم اقاایید)خیال خنده های تو/شدآرزوی هرشبم/به چشم های تو قسم/که جان رسیده برلبم/خزان شدو نیامدی/عزیز لحظه های من/اگر ندیدمت تورا/تو گریه کن برای من/ ای عشق/ تمام حسرت هنوزم/دلیل آه سینه سوزم...
دخترپایییییییز عضویت: 1399/05/14 تعداد پست: 1963 اونایی ک معرفی میکنن ب دلم نمیشینن 😕 چون مقاومت درونی داری 😶 🍁🎶 به گفته ی مولانا:« آنکس که نداند و نخواهد که بداند حیف است چنین جانوری زنده بماند». 🎶🍁
koooocholo عضویت: 1398/05/31 تعداد پست: 706 فقط سایت زنان و زایمان؟؟؟ توبخش پربازدیدا شما فقط این بحثو میبینید؟ عزیزمبحث ها خانومانه است و بیس کار نی نی سایت برای خانوم هاسحالا شما با مردای خاله زنک مشکلی نداری،خیلی عالیهتو زندگی کمکت میکنه