2777
2789
عنوان

خانما بیاید مخصوصا باردارها

47 بازدید | 7 پست

من خولم ؟ من چمه؟؟؟

ماه پنجم بارداری ام. شب ها که میخوایم بخوابیم خوابم نمیبره میرم تو فکر و خیال و گریه یا الکی بیدارم. دلم میخواد شوهرم نخوابه هی میرم بیدارش میکنم میگم پاشو منم خوابم نمیاد توام نباید بخوابی..😭 ساعت شش به بعد صبح دیگه خوابم میبره تا غروب یا حتی شب که بقیه بیدارن خوابم ولی بقیه که میخوان بخوابن خواب من میپره ای خدا 😭😭😭

با خدا باش و پادشاهی کن⁦❤️⁩ لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم ❤️خدایا مراقب میوه ی دلم مراقب زهرام و باباش باش... آمین❤️❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از سردی زیاد تو بدنته علائم افسردگی داری با دکترت یا دکتر طب سنتی مشورت کن

دکترم هاپوعه

با خدا باش و پادشاهی کن⁦❤️⁩ لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم ❤️خدایا مراقب میوه ی دلم مراقب زهرام و باباش باش... آمین❤️❤️

[QUOTE=174735295]دکتر طب سنتی[/QUOTE]

مرسی عزیزم