2821
2789
خواهرم 10سال پیش خوند!! باید جوری بخونی ک بعدا پایت ضعیف نشه بخصوص ریاضی. چون برای کنکور این پایه ها ...

درسم خوب بوده تاالان  قبلا هم جهشی خوندم و دوسال از هم کلاسی هام کوچیکترم ولی میترسم اینبار بخوم و قبول نشم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

درسم خوب بوده تاالان  قبلا هم جهشی خوندم و دوسال از هم کلاسی هام کوچیکترم ولی میترسم اینبار بخو ...

خب عزیزم قبول نشی چ اشکال داره.حداقلش اینه اون سال یه پیش خوانی کردی و تودرسا جلومیفتی .اگه خودت توانشو داری امتحان کن.ولی بگما ریاضیتو بایدعالی کنی چون نصفه یادبگیری تمام دوران تحصیلتو لنگ میزنی

دردم از یار است و درمان نیز هم
درسم خوب بوده تاالان  قبلا هم جهشی خوندم و دوسال از هم کلاسی هام کوچیکترم ولی میترسم اینبار بخو ...

جهشی‌ هشتم راحت .فقط ریاضی و علوم وادبیات رو خوب بخون .بقیه درس ها از روی نمونه سوال بخون .

به نظرم تو میتونی .چون هفتم تا نهم درس هاشون سخت‌ نیست .و کار خوبی میکنی هشتم جهشی‌ می خونی. اون موقع دبیرستان دهم تا‌ دوازدهم درس ها سخت و اگه رشته‌ تاپ‌ هم بخوای پشت کنکور بمونی بازم از بقیه خیلی جلوتری‌ حتی خودت هم میگی دوسال جهشی خوندی 

خب عزیزم قبول نشی چ اشکال داره.حداقلش اینه اون سال یه پیش خوانی کردی و تودرسا جلومیفتی .اگه خودت توا ...

مررسییی از راهنماییت

ولی درکل اگه یکی درس بخونه و قبول نشه بد اسیبی میخوره اینو تجربه کردم تاحالا

به نظرم تو میتونی .چون هفتم تا نهم درس هاشون سخت‌ نیست .و کار خوبی میکنی هشتم جهشی‌ می خونی. اون موق ...

مرسیی راهنمایی کردی

اره دهم به بعد سخت میشه فعلا درنظر دارم رشته ریاضی برم