2777
2789
عنوان

تعبیر خواب

| مشاهده متن کامل بحث + 18847 بازدید | 831 پست
سلام، تو مسجد بزرگ بودم سه تا جن افتادن دنبالم من به سمت مرکز ایم مسجد که دایره ای بود فرار میکردم و ...

سلام عزیزم

شما دعا داری . نماز شب بخون.

ببخشید حالم خیلی بده نمیتونم توضیح بدم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام عزیزم شما دعا داری . نماز شب بخون. ببخشید حالم خیلی بده نمیتونم توضیح بدم

ببخشید عزیزم انشالله زودتر خوب بشید🌸 بعدا میشه برام توضیح بدین. من شب و روزم گریس

💔 حاجت سختی دارم اگه حاجت بگیرم میام ریز به ریز تعریف میکنم، اگه دوس داشتید یه صلوات برام بفرستید 💚

سلام 

سوده جان 

میشه بگی تعبیر اینکه من تو خواب موهامو قیچی میکردم چیه؟ داشتم کوتاهشون میکردم

دعا های شما میگیره واقعا.دعا کنین یه داماد قد بلند و پولدار و وفادار و مهربون نصیب مامانم بشه:)در مورد مقاله نویسی سوالی داشتید میتونید بپرسید:)

سلام گلم خواب منم تعبیر کن اگ میتونی

تو خواب با بابام بحثم شد گوشیمو زدم زمین شکست بعد خطمو انداختم تو ی گوشی هواوی جدید 

داشتم میرفتم مکه حالا 

رفتیم رسیدیم رفتم داخل خونه مکه(ینی در مکع باز بود من واردش شدم)

حالا لباسمم لباس بیرونی بوداا

خیلییییی خوشحال بودم خیلیی حس خوبی داشتم 

اونجا ی پارچه بود اونو بوسیدم همش از ته دل همه رو دعامیکردم و میگفتم منم ب عشقم برسون و خوشبتشیم 

اشک شوق داشتم 

ظهربود نوبت نماز رسید همه وایسادن ب نماز جمعیت شلوغی بود 

ولی من بجای اینکه حمد و سورع رو بخونم ایات قرآنی دیگه ای میگفتم ک یاد ندارم (البته ناگفته نماند ک توی واقعیت یکم دچار شک و تردیدم بین شیعه مذهب و سنی مذهب ینی نمیدونم کدومش مذهب دقیقتریه خودم شیعه هستماا ولی کشش دارم ب سنی مذهب)حالا اون ایاتی ک میخوندم هم ی ایه ای بود ک سنی مذهب ها توی نمازشون میخونن 

چادرمم سفید گلگلی بود 

بعد نماز رفتیم کنار مکه یه زمین بود مثل اب گرم یا ی استخر اما بجای اب، گِل داخلش بود و حالا بین این گِل ها هم گُل بود من رفتم توی زمین گِلی پاچه های شلوارمو زدم بالا مث اینکه زیر گِل اتشفشان باشه همش حباب میشدبعد یکم پاهاتو میکشید داخل گِل  ینی مچ پامو یکم کشید داخل 

دخترر عممه ام تیکشو داده بود ب دیواری ک مث استخر گِل بود پاچه هاشم بالابود ناراحت بود من رفتم پیشش گفتم ببین زهرا چقد باحاله پاهاتو میکشه تو خودش اون هیچ عکس العملی نشون نداد و همونجوری ب روبروش خیره شده بود 

قسمت اونطرفش لب دریا بود رو ی سکو کنار مامانم نشستع بودم داشتم غروب خورشیدو از اونجا نگاه میکردم 

پایین تر ک سنگی مانند بود کسایی بودن ک لباس بندریو بلوچی داشتن(عشق من بلوچه گفتم شاید ربطی داشته باشع)

خلاصه من میخواستم از خودم فیلم بگیرم بفرستم واسه عشقم اما کیفیت گوشیم پایین بود با گوشی مامانم فیلم گرفتم 

پوستم انقدددد روشن و شفاف بود بینیم ک خیلی ازش ایراد میگیرمم اونجا عروسکی شده بود 🥺😂

داشتیم تقریبا غروب افتابو میدیدیم با مامان و داداش کوچیکم

منتظر معجزه خدام.. :) بازمیشه این در ...صبح میشه این شب ... صبر داشته باش ... :)کسایی که توی تاپیکشون یا امضاشون درخواست صلوات دارن من براشون صلوات میفرستم اما حال ندارم اعلام کنم تا اینجا اومدی یه صلوات مهمونم کن به عشقم برسم:) از این کاربری دونفر استفاده میکنه خانم مارپل بازی در نیارین بگین تاپیک ها فرق داره 
ببخشید عزیزم انشالله زودتر خوب بشید🌸 بعدا میشه برام توضیح بدین. من شب و روزم گریس

ممنون عزیزم.

نوع خوابهاتون صددرصد نشون میده که بستگی روتون افتاده. این بستگی به اون معنا نیس که دقیقا کسی شما رو بسته باشه.

ممکنه جایی رفته باشین که دعای سنگین داشته. یا کسی وارد خونتون شده که یه دعای سنگین همراه خودش حمل کرده و انرژیش شما رو گرفته.

هفته ای یبار یاسین بخونین و به هر ((مبین)) که رسیدی به کاسه ی آب فوت کن. یاسین، هفت تا مبین داره. پس باید تا آخر سوره، هفت بار به اون آب فوت کرده باشی.

بعد اون کاسه آب رو یکمی بریز روی سرت و گوشه های اتاقهاتون.

یه ذره هم بخور.  باقیشم بریز توی بطری یا پارچ آب و بذار توی یخچال. هرروز کمی ازش بخور‌.

سعی کن آب رو تا یه هفته برسونی. باز هفته ی بعد دوباره شروع کن به خوندن یاسین و ادامه ی ماجرا.

تا سه هفته اینکارو تکرار کن.

هفته ای یک شب هم نماز شب بخون. توی قنوت نماز شبت هم دعا کن سنگینی ازتون برداشته شه. بشدت مفیده و کارتون رو درست میکنه صددرصد.

اگه تونستی نماز شب رو هر هفته بخون. برکاتش فوق العاده س. خودت بهش وابسته میشی از بس که حل کننده ی مشکلاته.

موفق باشی عزیزم ❤️

سلام  سوده جان  میشه بگی تعبیر اینکه من تو خواب موهامو قیچی میکردم چیه؟ داشتم کوتاهشون م ...

سلام عزیزم.

اگه به کوتاهی مو فکز نکرده بودین و این خوابو دیدین، به معنای ناامید شدنتون برای رسیدن به آرزوهاتونه مخصوصا اگه توی خواب از کوتاه شدن موهاتون حس خوبی نداشتین.

سلام گلم خواب منم تعبیر کن اگ میتونی تو خواب با بابام بحثم شد گوشیمو زدم زمین شکست بعد خطمو انداختم ...

سلام عزیزم.

قبل از هرچیز برای سلامتی خودتون و پدر بزرگوارتون یه صدقه بذارین کنار تا خطر بیماری ازتون دور بشه.

شما حاجت روا میشین و به مراد دلتون میرسین اما درین بین مسیری رو اشتباه انتخاب کردین. اون گل هایی که حالت جوشش داشتن، تعبیر به مسیر اشتباه و غم و اندوه داره. دوستتون زهرا هم ازین شرایطی که شما خودتون رو درش قرار دادین، حس خوبی نداره و با رفتار شما مخالفه. شما چنانچه درین شرایط بمونین، کم کم بیشتر توی اون غم فرو میرین و ممکنه خارج شدنتون براتون سخت تر بشه. اما بطور کلی آینده ی روشنی دارین و میتونین با درایت خودتون، به روشنایی برسین و طعم خوشبختی و آرامش رو حس کنین.

موفق باشید ❤️

سلام عزیزم. قبل از هرچیز برای سلامتی خودتون و پدر بزرگوارتون یه صدقه بذارین کنار تا خطر بیماری ازتو ...

مرسی عزیزم

منتظر معجزه خدام.. :) بازمیشه این در ...صبح میشه این شب ... صبر داشته باش ... :)کسایی که توی تاپیکشون یا امضاشون درخواست صلوات دارن من براشون صلوات میفرستم اما حال ندارم اعلام کنم تا اینجا اومدی یه صلوات مهمونم کن به عشقم برسم:) از این کاربری دونفر استفاده میکنه خانم مارپل بازی در نیارین بگین تاپیک ها فرق داره 

من خواب دیدم خودمو خواهرم خواستیم بریم مشهد بابام اول گف خالتو شوهر خالت بزار برن بعد خواهرم گف نه وسایلمون جمع کرده بودیم☹️

تعبیرش چیه؟ 

اگ قلبمم منت تپیدن بزاره درش میارم                                         شاید  تنها کسیو ک فراموش نکنم تویی

سلام خوب هستین ببخشید من خواب می بینم لباس مجلسی های خوشگل تنم می کنم با پولدار ها رفت  و آمد می کنم و خواب می بینم تو یه جشنی هستم پر آدم هست من توش مبود رقصم و من یه بار با سبد می رقصم و یه بار برام شیرینی تعارف می کنند و من بر می دارم می خورم

سلام من متاهلم و 1سال و نیمه ازدواج کردم دیشب خواب دیدم که تازه ازدواج کردیم وداریم میریم پیش مادرشوهرم زندگی کنیم فوووق العاده ناراحت بودم و بغض داشتم چون من از همچین چیزی خیلی بدم. میاد و اینکه خونه دیواراش پوسیده و قدیمیبود.. شوهرم رنگش کرد خوب شده بود قشنگ بود اما بازم من ناراضی بودم از رفتن به خونه مادرشوهر...و اینکه پریشب خواب دیدم با اتوبوس روی پل که زیرشدریاست داریم میریم و اتوبوس خییییلی بد میرفت یعنی همش ترس افتادن تودریا رو داشتم.. و اینکه هرازگاهی هم خواب جن میبینم که از تو حیاط خونه مادرم داره بهم نگاه میکنه یا سعی داره بهم نزدیک شه.. یا خواب کرکسو مار میبینم که دارن دنبالم میکنن.. البته مار سیاه روگرفتم کشتم ولی کرکس همچنان دنبالم بود که بیدار شدم. اینم بگم که تو زندگی به مشکلات زیادی برخوردیم از لحاظ اقتصادی و روانی

اینم تعبیر کن عزیزم💕

من خواب دیدم 4جفت کفش تو جعبه پیدا کردم دوستامم بودن بعد من درهرکدومشونو که باز کردم خوشم نمیومد از این پاشنه بلندا بودن در آخریو که باز کردم خوشم اومد سفید صورتی بودن بعد یکی از دوستام گفت من اینو میخوام فلانی اینو به من داد اونام تایید کردن منم گفتم تو زور میگی به تو نمیگم ولی حس کردم  ازپاشنه کفشه خوشم نیومد

اگ قلبمم منت تپیدن بزاره درش میارم                                         شاید  تنها کسیو ک فراموش نکنم تویی