2777
2789
عنوان

تعبیر خواب

| مشاهده متن کامل بحث + 18847 بازدید | 831 پست
عزیزم اگه خواب دستشویی عمومی میبینین، به معنای طلسمه. مراقب باشین. اگه خودتون دعایی  گرفتین هم ...

اسی جان منم خواب دستشویی عمومی دیدم که خیلی کثییییف و شلوغه و خیلی سخت میشه اونجا دستشویی کرد

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من خواب دیدم خودمو خواهرم خواستیم بریم مشهد بابام اول گف خالتو شوهر خالت بزار برن بعد خواهرم گف نه و ...

سلام عزیزم. خوابتون خیلی کلی بود. اینجوری نمیتونم دقیق بگم. باید کامل بگین تا کامل بگم یهتون.

تعبیرتون:

یا دلتون هوای مشهد کرده که چنین خوابی دیدین.

یا راه رسیدن به حاجتتون و آرامشون توی مسیر مشهده.

درین راه هم ممکنه مشکلاتی بوجود بیاد که رفتنتون با تاخیر همراه شه.

موفق باشی ❤️

سلام خوب هستین ببخشید من خواب می بینم لباس مجلسی های خوشگل تنم می کنم با پولدار ها رفت  و آمد م ...

سلام عزیزم

اعتبار شما پیش اطرافیانتون بالاتر میره و به موقعیت های بهتری دست پیدا میکنین. هرچند که ممکنه رسیدن به این شرایط با سختی هایی همراه باشه.

حتماااا صدقه بدین تا از گزند چشم زخم دیگران دور بمونین. (مخصوصا که دیدین دارین میرقصین)

نهایتا باید بگم شما شیرین کام میشین.

موفق باشی ❤️

سلام من متاهلم و 1سال و نیمه ازدواج کردم دیشب خواب دیدم که تازه ازدواج کردیم وداریم میریم پیش مادرشو ...

سلام عزیزم

تعبیر خواب اولتون:

شما بشدت توی تنش و استرس قرار دارین و ممکنه به زودی بخاطر تنش های درونیتون با همسرتون بگو،مگو پیدا کنین. این در حالیه ایشون دارن سعی میکنن ظاهر زندگیتون رو سر و سامان بدن.

تعبیر خواب پل:

این خواب فقط داره در مورد موقعیت فعلی شما صحبت میکنه که احساس عدم امنیت دارین. گاهی دریا به وجود دعا هم تعبیر میشه. اگه اینجور خوابها براتون تکرار میشن، یا زیاد خواب توالت عمومی رو دیدین، حتما هفته ای یه شب، نماز شب بخونین تا اگه دعایی دارین، از بین بره.

تعبیر خواب جن:

یه حادثه رو‌ نشون میده. صدقه بدین.

تعبیر خواب آخرتون:

یه خانوم توی خانواده س که اصلا دل ‌‌‌‌‌‌‌‌پاکی نداره و دلش چرکین و سیاهه. این زن صددرصد دشمن شماست و همیشه با زبونش شما رو آزار میده. شما موفق میشین زبون این زن رو برای همیشه بببندین و از شرش خلاص شین اما همچنان باید محتاطانه رفتار کنین چون خطرات دیگه ای هم اطرافتون وجود دارن.

سلام عزیزم. خوابتون خیلی کلی بود. اینجوری نمیتونم دقیق بگم. باید کامل بگین تا کامل بگم یهتون. تعبیر ...

خیلی ممنون 

وقتی وسایلمون جمع کردیم تو خونه قبلیمون بودیم منم روز قبلش حالم خوب نبود از امام رضا کمک خواستم 

اگ قلبمم منت تپیدن بزاره درش میارم                                         شاید  تنها کسیو ک فراموش نکنم تویی
اینم تعبیر کن عزیزم💕 من خواب دیدم 4جفت کفش تو جعبه پیدا کردم دوستامم بودن بعد من درهرکدومشونو که ب ...

سلام عزیزم. اگه مجردین، چن تا خواستگار براتون میاد که از یکیشون بیشتر به لحاظ ظاهری خوشتون میاد. 

این مرد شخصیتی آروم و مهربون دارن.

ایشون رو تا حدود زیادی میپسندین اما احساس میکنین باهاش نمیتونین خیلی راحت باشین و به چیزایی که میخواین برسین.

سلام عزیزم. اگه مجردین، چن تا خواستگار براتون میاد که از یکیشون بیشتر به لحاظ ظاهری خوشتون میاد.&nbs ...

آره دقیقا 

پس کی اون شخص مورد نظرو پیدا میکنم

اگ قلبمم منت تپیدن بزاره درش میارم                                         شاید  تنها کسیو ک فراموش نکنم تویی
اسی جان منم خواب دستشویی عمومی دیدم که خیلی کثییییف و شلوغه و خیلی سخت میشه اونجا دستشویی کرد

سلام عزیزم

یاسین بخونین و هفته ای یه شب نماز شب .

مدتی با آدمایی که اهل دعان معاشرت نکنین و قبرستون نرین.

سلام عزیزم. اگه مجردین، چن تا خواستگار براتون میاد که از یکیشون بیشتر به لحاظ ظاهری خوشتون میاد.&nbs ...

عزیزم میشه اینم تعبیر کنین دیشب خواب دیدم زن همسایمون اومد پیش مامانم گفت دختر بزرگت برکت داره (خواهرم) نمیدونم دامنو از مامانم گرفت یا از خودش بود یه دامن چین دار باتوپای قرمز انگار یه خرده کهنه  بود گفت میخوامش برا دخترم بچش مرده وقتی بیدار شدم یادم اومد اون دختر مجرده ساعت 4شبم بوده😑

یعنی تعبیرش چیه؟! 

احساسش میکنم. نمیدونم چجوری توضیح بدم براتون. انگار ا ز مامان بزرگم بهم رسیده عزیزم

چه خوب⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩میگم من چند شبه خواب میبینم دارم درس میخونم یعنی چی؟

خدایا به تو توکل کردم😍⁦♥️⁩

سلام سوده جان. خسته نباشی گلم. اگه وقت داشتی لطفا تعبیر خواب دوستمو بگو برام. یکم پیچیدست ولی.

امروز دوستم بهم گفت که منو توی خواب دیده، که داشتم نون سنگک میپختم. کلی نون سنگک. و سنگک هام خیلی خوب بودن، دوستم میخورده و میگفته به به چه خوشمزه پختی. بعد خودشو توی یه باغ با هوای خوب میبینه و میفهمه اونجا باغ ماست و خیلی خوشحال بوده اونجا و داشته فیلم میگرفته از مناظر، بعد برخورد میکنه به یه درخت خشک. بعد میگذره با یه دوچرخه میره و میره و درحال فیلم گرفتن هم بوده کلا،  به یه شهری میرسه شبیه یزد یا اصفهان، بعد میبینه مردم دارن میرن مسجد چون دوتا از ملا های معروف اون شهر فوت کردن. بعد توی تلویزیون کربلا رو میبینه، بعد مدتی خودشو توی کربلا میبینه. بعد خودشو توی شهر جلفا میبینه با دوستای جدید. 

بی معنیه یا واقعا تعبیر خاصی داره گلم؟؟؟

کاش معنی حرفایی که میگینو بدونین💘💔
عزیزم میشه اینم تعبیر کنین دیشب خواب دیدم زن همسایمون اومد پیش مامانم گفت دختر بزرگت برکت داره (خواه ...

خواهر شما آدم خیرخواهی هستن و دعای خیر ایشون در حق سایرین مستجاب میشه و باعث شادی میشن. اون دختری که گفتین، یکی از آرزوهاشو از دست رفته میبینه و نیاز به دعای خیر داره تا شادیشو بدست بیاره. براشون دعا کنین.

سلام سوده جان. خسته نباشی گلم. اگه وقت داشتی لطفا تعبیر خواب دوستمو بگو برام. یکم پیچیدست ولی. امرو ...

سلام عزیزم

دوست شما با کمک و همراهی شما به آرزوهاشون میرسن. شما شخصیتی حمایتگرانه دارین و خیرتون شامل حال همه میشه. در حالیکه خودتون هم مشکلاتی دارین و نیاز به کمک دارین. (اون درخت خشک!)

امورات دوست شما روی غلتک میوفته و مسیر براشون هموار میشه. بهتره توی محرم نذر کنن تا حاجت روا شن‌.

موفق باشین